onsdag 1 oktober 2008

Nya projekt!

Eftersom jag fick mitt skrivbord tillbaka efter alla korten till jobbet så fick jag ju börja med något nytt projekt. Och material saknas inte. Ni får en liten titt i min garederob där jag har mina pysselsaker.

Som ni ser fattas det inte material, men tiden, lusten och inspirationen måste ju finnas också. Det har blivit en dekorerad tändsticksask idag i alla fall. De är roliga att göra och fort går det.


Jag har snöat in lite på att använda mina blommor från Karen Marie Klip. Jag tycker att det blir bra med dem, fast nu är de snart slut. Lika bra det. Då är jag ju tvungen att förändra mig.

Jag ska fortsätta försöka att få till en räknare, det skulle vara kul att se hur många som hälsar på. Nu är ju inte jag den mest datakunnige eller tålmodigaste personen i världen. Får kanske be maken om hjälpen, han har större tålamod än tre mig.
Nu ska barnen i säng och mamma ska se på Roomservice och Grey´s Anatomy!
Kram, Helen

8 kommentarer:

Hannis sa...

Hoppsan!Nog har du att göra allt=))
Rätt var det är dyker lusten och energin upp igen.
Min har precis kommit tillbaka efter lååång frånvaro=))

chokladblomma sa...

Ja där fanns det minsann pysselgrejer!
Lycka till i skapandet!
Kram A

Mrs. b sa...

Oj oj vad mycket grejer du har - va roligt att kunna pyssla när lusten faller på (eller när tiden finns)!

Grodmamman sa...

Samma favoritprogram som jag ser jag!=)
Mycket pysselgrejor du har! Lycka till med pysslet även i fortsättningen, även utan blommor!
Kram

Fröken Fräken sa...

Känner igen det där med att få tillbaka bordet.. jag är specialist på att bre ut mig över alla bord med diverse projekt. till slut får jag väl stå och äta vid diskbänken.. Vilket imponerande pysselskåp som du har!!

Tjohalias blogg om inredning sa...

Jag är avundsjuk, jag skulle också vilja vara pysslig av mig :)
Kram Sandra

Designtjejen sa...

Ville bara titta in och önska en trevlig helg!
Kramis

Monkan sa...

Åh vilken härlig syn :-) Visst är det bra att ha massa saker på lager till kommande projekt.

Räknare... Jag har Susnet och den funkar bra tycker jag. Man kan välja på att räkna antal unika besökare idag, vecka, månad, online nu och totalt sen start.

1) Registrera dig och logga in
2) Klicka på ’Ny statistikmätare’ nere till vänster och sen på knappen ’skapa ny räknare’
3) Under ’Räknarkoder’ hittar du sen koder som du ska lägga in i din blogg. Den första som är obligatorisk lägger du in i din blogg i Layout, Redigera HTML, i headern, t.ex direkt på raden nedanför head (alltså "ordet" head med hakar runt men det går inte att skriva här i kommentaren för då protesterar Blogger...).
4) Sen väljer du vilka valfria du vill ha och dessa lägger du in i varsitt nytt Sidelement (Gadget som det visst heter numera), av typen HTML/JavaScript

Kom sen ihåg att om du nån gång byter mall så stannar räknaren eftersom koden i headern då försvinner, men det är ju bara att logga in på Susnet och kolla vad du hade för koder, eller självklart så sparar du väl en backup på din gamla mall innan du börjar labba med en ny :-)