torsdag 16 oktober 2008

Lövkrans

Det har varit en hektisk vecka med framför allt jobbet. På måndagen var jag till Högskolan Väst i Trollhättan på handledarträff eftersom jag har en elev. Det var slut strax efter sex, så jag han med en mycket snabb sväng in på Rusta (visar en annan dag vad jag köpte) innan jag susade hem lagom till sagoläsningen. Tisdagen var en ganska vanlig dag men när jag slutar halv fem hinner jag ingenting. Igår var det informationsmöte angående framtiden för kommunens skolor, först för mig som personal sedan gick maken dit som förälder. Dessutom har maken jagat älg hela veckan!. Skönt att det är fredag imorgon och ledigt och dessutom ska jag på tjejfest!

En sak han jag i alla fall i tisdags, jag var och plockade en påse full med fina höstlöv, jag hade en tanke med dem. Nedan ser ni resultatet, helt okej tyckte jag faktiskt att det blev. Färgerna är mer gula än gröna som de ser ut att vara på kortet.

Nu ska vi iväg på hockeyträning med äldste sonen!

Kram, Helen

6 kommentarer:

Annika sa...

läcker!
Annika

Gårdsromantik sa...

Snygg krans!
Ha det så kul på tjejfesten.

Kram Maud

Fröken Fräken sa...

Många möten blir det! Fast jag försöker klara av mina på jobbet och undviker att boka upp mig på kvällarna.. är inte den som är så mycket för after work heller.. och ändå har jag blivit utsedd till festfixare inför nästa stora jobbträff.. hm, finns det någon sämre lämpad?! ;-D
Vacker krans, här är jag som vanligt för sent ute, för alla löv har visst redan blåst ned!

Lollo sa...

Hej!

Jag har kollat in din blogg o sett många fina resultat!!
Tänk om man hade varit hälften så kreativ.....

Tack för presenterna igår :-)

Kram L

Clena sa...

Vilken underbar krans, fantastiskt bra idé.

Lina sa...

Jätte fin krans! Hur har du gjort?