fredag 24 oktober 2008

Återigen känns det som om jobbet tar all min tid. Måndagen hade vi ju planring, kom hem ca 18.30, tisdagen fick jag ägna åt maskeradutstyrslar (till mig OCH sonen), onsdag jobbade jag mellan 8-16, hem en timme för att äta och byta kläder sedan maskerad fram till 20, hemma strax efter, torsdagen jobbade jag 7.30-14, hämtade barnen hem och lagade mat iväg på datakurs mellan 16-20! Jag måste se till att få fatt på fler timmar per dygn! Desto underbarare är det att vara ledig idag.
I tisdags när jag kom hem så låg det ett fint inslaget paket i brevlådan. Jag hade bråttom att öppna så kortet är inte så bra eftersom det hade börjat mörkna redan.

Det var mitt tröstpris som jag vunnit hos Paula som har Dekorera Medmera bloggen (tänk om jag skulle ta och lära mig hur man lägger in en länk i texten!). Vilken tröstpris sedan då! Paketet innehåll en låda med chipboard bokstäver och en stämpel. Jättefina saker, jag blev så glad!

Nu ska jag ägna min lediga dag åt vad jag vill (lite städning kanske jag försöker klämma in också).

Ha en underbar fredag!

Kram, Helen

8 kommentarer:

Sofia sa...

Vad härligt me lite nytt pyssel! Jag hoppas verkligen att mitt paket kommer idag, jag är en aning uttråkad för tillfället. Om inte annat så kan du få några av mina timmar, jag har väldigt många över för tillfället ;D

Ellas Inspiration sa...

Men gud vilket tröstpris! Inte illa! Grattis!

Kram Karin

Monkan sa...

Jag har haft rysligt ont om bloggtid de senaste veckorna så jag har inte varit här på ett tag. Här fanns ju massa roligt att läsa ikapp :-) Helt klart är att jag måste försöka få tag på en sån där Allers julbilaga! Och laxreceptet måste jag testa (jag är inte heller en "fiskmänniska").

Vad kul att du vunnit ett pris, ser ut att vara nåt som du kan ha bra användning för :-) Att lägga in länkar i blogginläggen är inte alls svårt, gäller bara att veta hur man gör :-) Gör så här:

1) Skriv namnet, t.ex Dekorera Medmera, i din text som vanligt
2) Markera sen orden och klicka på knappen med en kedjelänk på en grön plupp (den till höger om Textfärgknappen om du är på Skriv-fliken) Det står ”Länk” när du för musen över knappen
3) Skriv in web-adressen vid ”Adress” i den lilla rutan som öppnas (enklast är ju att du har sidan, Paulas i det här fallet, öppen o kopierar från adressfältet (kolla att det är rätt adress, om du vill länka till bloggens startsida eller ett särskilt inlägg), klicka OK så är det klart!
4) Om du sen klickar på förhandsgranskning av ditt inlägg så kan du testa att det funkar, håll ner shift och klicka på länken så öppnas bloggen (shift för att det ska bli ett nytt fönster, så att du inte "försvinner iväg" från inlägget som du håller på att skriva)

Så, nu kan du länka för glatta livet i dina inlägg :-) Vill man sen lägga in länkar i kommentarer hos andra däremot så är det lite klurigare, där måste man skriva html-kod.

Monica sa...

Så härligt med ett fint paket, speciellt om det är så vackert inslaget.

Sivan sa...

Jag blir alltid avundsjuk på andra som tar sig tid att pyssla.Får aldrig någonting gjort känns det som /Träningsbloggs-Sivan

Fröken Fräken sa...

Ja, jag tycker att helgen borde vara i fem dagar och så jobbar man i två dagar.. då skulle man ju hinna så mycket mer som verkligen var viktigt!
Härligt pysseltröstpris! Bokstäver kan man ju aldrig få för många av!

Anonym sa...

Vilket underbart tröstpris & vilket vackert paket! Önskar dig en underbar vecka :)

dahlarna sa...

Vilka FINA bokstäver! Hur höga är de i cm? Är på jakt efter bokstäver, men tycker att det är svårt att hitta. Kram!