onsdag 29 oktober 2008

Bara en arbetsdag kvar!

Har varit en ovanligt lång vecka den här veckan. Det har varit väldigt få barn på fritids denna veckan, lite för lite vilket har gjort att de barnen som varit där har känt att de fick testa varandra så en hel del tjafs har det varit.

Igår hade vi bio för barnen; jag hade gjort biobiljetter som jag perforerat så vi kunde riva dem vid entrén, de fick popcorn biljetter att lösa in mot popcorn påse och vi visade filmen på multimediavagnen på väggen. Vi såg en "gammal" film som heter Mathilda som är baserad på Roald Dahls bok, den är lite kuslig ibland men framför allt rolig och de "goda" segrar ju så klart i slutet. Det var kul för ingen av barnen hade sett filmen tidigare.


Idag har jag förberett alla gardin delar så att jag kan börja sy, inget jag alls ser fram emot. Men jag hoppas att det blir bra när det är klart.
Äldste sonen har haft en kompis här hela dagen som dessutom sov över i natt, det är lite lyxigt att de kan få sova över mitt i veckan nu när de är lediga. Det hade varit lugnt sa maken tills det kom en andra kompis då hade det blivit livat värre. Den yngste sonen hängde ju också med så klart.
Imorgon blir det Djungelbandet både för mina barn och mig med jobbet, det ska bli kul.
Har gjort ett tack kort till min mormor idag som tack för födelsedags pengen som jag fick ca 2 månader efter jag fyllde, därför missade jag att tacka för den så det får bli ett litet kort. Jag har använt en av de fina bokstäverna jag vann. Övriga bokstäver har jag gjort med en bokstavsmall.

Nu ska jag se på Roomservice och lite på Leilas fest tänkte jag.

Kram, Helen

3 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Visst är det skönt när helgen kommer!!

Ser ut som vi har samma planer för kvällen..

Kram Karin

Hannis sa...

Smart att fixa till "riktig" bio stämmning för ungarna!
Blir ju lite roligare då.

Känns såååå skönt att det snart är helg!!

Annika sa...

Mysigt med bio på jobbet, vi såg samma film fast förra fredagen. Vi hade inte gort det så proffsigt som ni men det var väldigt uppskattat ändå.

Annika