fredag 10 oktober 2008

Fredag!

Äntligen är fredagen här! Så underbart. I vanliga fall är jag ledig på fredagar men en kollega var ledig så jag gick in och jobbade mellan 8-12. Helt okej faktiskt. Äldste sonen skulle ju ändå till skolan de tiderna och vi är ju på samma ställe. Det blir komp timmar jag kanske kan ta ut någon annan gång.


Jag blev så inspirerad av en annan blogg (kommer tyvärr inte ihåg vilken ) som handlade hem fredagsblommor, så det har jag också gjort idag. Det var 45-års jubileum i den lokala InterFlora butiken så veckans bukett kostade endast 45 kronor. En underbart söt tomte från Sia fick också följa med hem, men den visar jag lite närmare jul.
Vill med dessa fina blommor önska er alla en riktigt trevlig helg!
Kram, Helen

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag är också sugen på nya blommor, särskilt nu sedan murgrönorna åkt i komposten. Hoppas att jag hittar några fina på IKEA dit jag ska imorgon.

Ja, vi får se vad det blir av lådan. Tänkte om jag kunde bestämma hur den skulle se ut först, och sedan komma på vad jag ska ha i. Eller tvärtom. Eller så gör jag ingenting för att jag inte kan bestämma mig. Svettigt det här.

Ellas Inspiration sa...

Vilken härlig bukett!

Jasså, din make håller till i mina trakter om dagarna. Roligt!

Tack för hälsningen på vår bröllopsdag!

Kram Karin