måndag 20 oktober 2008

Måndag morgon blues

Så kändes det idag! Min överskrift kommer från en sång som heter just Måndag morgon blues, den handlar om Andersson på Orust som vaknar klocka fyra och letar efter knappen till ett ilsket väckarur. Så kändes verkligen min morgon. Sången görs av en grupp ifrån Skaftö som heter Öbarna, inget hippt band direkt utan snarare mamma och pappa band, men jag gillar den låten. Förr i världen när jag ägnade mina somrar åt att segla skolfartyg så var det inte en allt för ovanlig väckningsmelodi. Det är också en känsla att bli väckt av en skrålande kassettbandspelare. Men jag har nästan bara positiva minnen från den tiden.


Men vi kan inte leva kvar i minnenas allé hela livet, livet just nu är alldeles för hektiskt. Idag början arbetsdagen kl.7, det innebär väckning av barn kl. 6, inte alls positivt tyckte de. Sedan har dagen bara rusat iväg för att avslutats med ett litet planeringsmöte som slutade 18.15 så nu ropar bara sängen på mig.


Jag har gjort ett bokmärke till äldste sonen som har börjat att läsa lite själv.
Jag har laminerat det idag på jobbet så att det ska hålla lite bättre.

Kom precis på att det är mycket hög tid att få ordning på sonens och min maskerad klädsel då det är maskerad på skolan på onsdag. Tema Arn inspirerat!

Så nu måste symaskinen fram!

Kram, Helen

4 kommentarer:

Designtjejen sa...

Vad fint det blev!!
Vad roligt att du gillade krönikan! Jätte kul! Oj, jag blir så glad av alla gulliga kommentarer!!
hoppas att du har haft en jätte mysig måndag!
Kram

chokladblomma sa...

Tack för krya-på-sig-hälsningarna till mina killar!
Bokmärke! Det kan man ju göra! Tack för tipset!
Ha det så bra!
Kram

Fröken Fräken sa...

Nämen, är inte ordet pumla riksbekant? Känns mycket juligare än kula!! Här är man jättetrött också, men ändå har man dragit fram massor i köket.. så nu måste man städa bort innan man kan somna... ibland borde man hejda sig!

Hannis sa...

Vad fint med bokmärket!

Hoppas att maskeraden blev lyckad!