söndag 5 oktober 2008

Varit och tittat på bebis!

Idag har jag varit och tittat på en liten kille som är två månader och två veckor, så jättesöt! Var villiga att sitta i mitt knä en bra stund, jättemysigt. Det var kul att träffa den lille killens mamma också det blir inte så ofta men vi har varit kompisar sedan länge.

Det här kortet hade jag gjort till den lille, jag gillar bandet med de små fotspåren skarpt. Jag köpte några meter innan Dekorera Medmera stängde här i Färgelanda. Så nu hoppas jag på många små pojkar och flickor.

Paket fick ju den lille ha också, jag gav bort dessa söta burkar från Panduro. Burkar kan man inte få för många av anser jag. Jag önskar att jag hittat en söt burkar att ha alla napparna i när barnen var små.

Helgen har innneburit en del umgänge, mycket trevligt. Det kan jag nästan inte få för mycket av. I fredags var vi hos kompisar i Sjuntorp som vi inte träffat sedan i januari, de bjöd på räkor och vi hade en trevlig kväll tillsammans. De har fyra pojkar och de lekte jättebra med våra pojkar och då kan man ju hinna prata lite som vuxen.

Har blivit riktigt frälst i att göra tändsticksaskar, den här har jag gjort till mig själv för att den skulle passa i vardagsrummet nu när det har blivit svartare. De svarta blommorna har jag stansat ut och sedan klippt lite i också, de små blommorna är Karen Marie Klip, det mönstrade pappret är Basic Grey och det svarta vanligt cardstock.

Kram, Helen

6 kommentarer:

Mrs. b sa...

Vilket fint bebiskort! Det där bandet minns jag att jag också hade till sonens dopkortsinbjudan, det är verkligen gulligt!

Saramedflera sa...

Hej
Tack för titten och kommentaren hos mig. Alltid roligt att hitta nya fina bloggar.

Kram Sara

Hannis sa...

Snacka om aktiv helg med syprojekt,pyssel och umgänge.
Härligt när det är så!
Och fint blir det också!

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Vilket fint kort du har gjort! Och tändsticksasken var jättesöt!

Ellas Inspiration sa...

Underbart kort du hade med dig!

Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Pyssligt värre! Kan man ana att du har börjat fundera på julkorten än?
Jag träffade också en liten tvåmånaders igår. Jag visade oanade talanger på att få honom att somna och mamman tyckte att jag kunde följa med hem till dem för fast anställning :-)