måndag 29 september 2008

Äntligen!

Äntligen har jag fått gjort klart alla kort till fritidsbarnen på jobbet. Jag är inte så himla snabb, men vad skönt att få sitt skrivbord tillbaka igen. Jag har inte lagt ner jättemycket jobb på vart och ett av korten, det funkar inte när vi har nästan 40 barn. Men jag är nöjd med dem i alla fall.
Så nu finns det plats för nya projekt på skrivbordet, så nu hoppas jag att jag snart har nya saker att visa er. Det har varit lite magert på sista tiden.

Den här veckan har i alla fall börjat bra och det känns skönt efter den förra veckan som var tuff. Tack så hemskt mycket för alla era uppmuntrande kommentarer.

Idag har jag plockat in alla saker från altanen, ja möblerna står kvar men de är tomma. Möblerna ska stå kvar ute hela vintern men maken täcker dem med presening om ett tag. Än så länge kan det ju bli någon liten stund på altanen med lite fika eller en god bok. Vi passade på att grilla i torsdags kväll, det kändes som sista grillningen, men man vet ju aldrig. Det var väldigt skönt ute men det blev fort kallt.

En liten sak som jag undrar om det är någon som kan hjälpa mig med; jag har sett att flera av er har räknare på era bloggar som räknar antalet besökare. Hur gör man för att lägga in en sådan? Tacksam för hjälp!

Kram, Helen

9 kommentarer:

Mrs. b sa...

Vilka fina kort du gjort, och vad mycket tid du måste lagt på det! Jag är säker på att barnen blir glada!
Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med räknaren då jag inte har någon själv...

Anki T sa...

Jag har ju blogg.se ochdå gick jag in på designadinblogg.se men det måste ju finnas någon sida för er med blogger också.Var man lägger in koden alltså.
Jag har gått in på susnet.se där finns koden till räknaren.
Lycka till och ha det så bra.

Hannis sa...

God Morgon!
Jag hämtade min räknare på easycounter.com.
Där fanns det gratis räknare.
Fick en kod som jag klistrade in på menyn för layout på min sida.

Himmel vad med kort!
Vilket pyssel.

Ha det gott//hannis

Clena sa...

Vad fina kort du gör, tänk om man hade ork och tid till sådant...:-)

Grodmamman sa...

Fina kort du gjort! Har du gjort dem hemma på din fritid???
Jag har en räknare från susnet.se. Den är gratis. Jätte lätt att lägga till nu när jag vet hur man gör och har hjälpt ett par andra!=) Hör av dig om du behöver hjälp!
Kram

monica sa...

Oj vad kort!!! Barnen blir säkerligen jätteglada för dem =)
Hoppas det lugnat ner sig på jobbet för dig, det sliter när det är tufft...

Tack för alla kommentarer, de värmer gott ska du veta!

Kram!

Vit Spets sa...

Halloj där!
Tack för kommentaren :) var in på din andra blogg!!!
Kramis
//Siv

Linda Dekorerar sa...

Oj, vad du har varit flitig så många kort. Jag har oxå susnet (gratisräknare) det är ganska enkelt man registrerar sig sen lägger man in koderna i HTML.
Ha d bra.

Designtjejen sa...

Gud vad duktig du har varit!!!
Jag har längtat efter att få sätta mig och göra kort jätte länge nu.. men nu jäklar måste jag göra det i helgen. Har längtat efter att i lugn och ro få sätta mig och pyssla :-)
Kram