tisdag 16 september 2008

Halv bra foton

Jag lovade ju att jag skulle försöka att ta bättre kort på ett halsband jag gjort nyss. Det funkar inget bra alls för mig att fota halsband, fattar inte hur jag ska bära mig åt. Är det någon som har ett bra knep så tar jag tacksamt emot det. Här kommer det halvbra fotot på halsbandet i alla fall.

Hämtade ett paket på "posten" idag också, det var från Panduro med mina rea fynd. Jag glömmer så fort vad jag beställt så jag blir lika överraskad varje gång. Hade beställt orange pärlor, är sugen på att göra ett halsband med röda och orange pärlor. Har sett det och det var faktiskt jättesnyggt. Men de orange och röda pärlorna jag beställt var väldigt lika varandra i färg, men de är nog användbara till något annat.


Jag köpte lite annat också som ni ser på kortet, ska bli spännande att försöka använda chalks då jag aldrig har gjort det förrut. Får se om jag kan återkomma med något jag gjort av mina fynd.
Vi har bytt ut lite blommor i krukorna ute nu. Ampeln på väggen vid dörren fick en cyklamen istället för fuschian. Har aldrig haft cyklamen ute förrut men jag har läst att de ska klara några minusgrader så det hoppas vi på.

Har sett så många snygga dekorerade tändsticksaskar på olika bloggar så nu tyckte jag att det var dags för mig att prova.

Tyckte väl själv att resultatet blev okej för att var första gången. Tänkte att denna skulle få ligga i gillestugan som har röda accenter. Återkommer med bilder på hur det blev, måste röja lite först!

Kram, Helen

9 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Men vilka fina inköp du har gjort!! Roligt med lite pyssel nu när hösten kommer.

Kram Karin

Mrs. b sa...

Blir avis på dina inköp - vill också ha Panduro-paket :-)
Ang. foto - prova att ta en bild i bästa dagsljus och se om det blir skillnad.

Sofia sa...

Visst är det roligt att pyssla tändsticksaskar!? Jag funderar på att göra jul-askar och skicka till nära och kära istället för julkort i år. Alla tänder ju ljus vid jul!

Linda Dekorerar sa...

Hej
Kul att du visar lite du scrappat.Chalk är jättefint och tacksamt att använda på rivna kanter etc.
Produktfoto på halsband är inte så lätt att fota, pröva och ta lite bilder i vinklar.
Många små foton ur olika vinklar brukar lyfta fram produkten.
Lycka till!
Linda

Gårdsromantik sa...

Det är jättesvårt att fota smycken!

Har också fyndat lite på Panduro - men paketet har inte kommit ännu...längtar!

Kram Maud

Vit Spets sa...

Ja du julgodis är alltid roligt att tillverka innan jul :)
Fota halsband i vinkel & i dagsljus... eller varför inte att halsbandet hänger på en linnekudde som är lutad (du kan spänna fast halsbandet med en nål på baksidan)
om Du förstår hur jag menar!!!
Väntar oxå på paket från Panduro.
//Siv

Designtjejen sa...

Åhhh vilka roliga inköp du gjort. Jag blir helt pysselsugen.. tihi.. hoppas att jag ska få lite tid i helgen :-)
Kramis

Grodmamman sa...

Tänker också beställa lite från Panduro. Det värsta är att "lite" lätt blir "mycket" när man sitter där och bläddrar!=)
Tråkigt att ni inte är riktigt överens i arbetslaget. Har tyvärr haft det likadant tidigare och det är en befrielse att nu äntligen jobba med likasinnade.
Kram

Jenny sa...

Hej och tack för både ditt besök och kommentar om min vattenkanna :-) Kul att kika in hos dig, jag väntar också på ett Panduropaket - julpyssel! Trevlig helg till dig med :-)