torsdag 4 september 2008

Ledig

Nu för tiden är jag lediga alla torsdagar eftersom jag jobbar 75 %, det är så skönt. Idag fick barna ta med varsin kompis hem, det känns lite lyxigt att kunna göra det mitt på dagen.
Jag har dock blivit ordentligt förkyld tyvärr, det är vanligt så här på hösten när skolan har börjat och man träffar alla barn igen. Än så länge är det bara förkylning i alla fall.


Jag vill tacka för alla fina kommentarer så ni skriver, jag uppskattar det jättemycket.Det här kortet gjorde jag lite snabbt när den äldste sonen skulle på kalas i lördags. Draken är en färdig dekoration som jag fyndat på Panduros rea någon gång. Jätte praktiskt när man ska göra ett snabbt kort till ett barn.

Nu måste jag nog se till att få något ordentligt gjort.

Kram, Helen

8 kommentarer:

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Åh vad skönt för dig att vara ledig, synd att du är förkyld..men det är som du säger..då skolor och dagis kommer igång igen så kommer förkylningarna som på best!

Krya på dig//Kram Linda

Grodmamman sa...

Vad skönt med en ledig dag i veckan. Jag jobbar också 75%, men jobbar alla dagar. Det blir ju kortare dagar och det passar nog mig bäst. Har provat att vara ledig en dag också och nu skulle det vara skönt då båda är i skolan. Då skulle man få lite mer egentid!:) Å andra sidan gynnar mina nuvarande tider barnen.
Kram

Tjohalias blogg om inredning sa...

Vad härligt det lät att vara ledig på torsdagar, kan tänka mig att veckorna känns betydligt kortare.

Svar: Tack så mycket! Jo jag är också väldigt nyfiken på vad sajten ska innehålla. Kram Sandra

Sofia sa...

Hoppas du piggar på dig snart! Min förkylning hänger fortfarande med den också, men jag fick lite medikamenter av mamma igår på posten :D

Fröken Fräken sa...

Det låter fint med en ledig dag sådär i mitt av veckan. Så kan man passa på och vila upp sig inför helgen!!

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Jag förstår precis vad du menar då det skär sig mellan sambosarnas smaker..nu flyttade han in hos mig i ett redan fullt inrett hem...så han fick ta det som det var...*s*

Trevlig fortsatt lör kväll//Kram Linda

muhren sa...

Härligt att jobba 75%, det gör jag med..

bra med färdiga dekos, då går det ju betydligt snabbare att göra kort än om man ska måla ett motiv oxå..

Kram Linda

Sofia sa...

Det visade sig att jag inte hade halsfluss heller :)