söndag 7 september 2008

Snart ny vecka

Egentligen vet jag inte hur jag känner inför en ny vecka. En ny vecka ger möjligheter till nya utmaningar men det är också långt till nästa helg. Denna helgen tycker jag har varit piss trist, jag har varit förkyld och dessutom gräsänka. Maken var ute med jobbet igår, jag körde honom till Trollhättan vid ca 12 igår och han kom hem i natt och nu är han på kombinerad middag och utvärdering av cupen som var i somras. Super trist tycker jag men ibland kommer allt på samma gång.


En kollega fyllde år i fredags och jag uppvaktade med denna fina ljuslyktan som jag fyndat för hela 10 kronor!!! Kan ni fatta, kan ni dessutom fatta att jag bara köpte två!? Nästa kollega fyller om några veckor.

Det fick bli ett kort också, för en gångs skull är jag hysad nöjd med det faktiskt.

Nej, den här helgen har jag verkligen inte fått gjort något alls, inget kul, inget tråkigt inget alls. Förkylningen har hämmat mig totalt, borde nog inte jobbat i fredags men gjort är gjort. Nu får jag ta nya friska tag inför den veckan som kommer.

Kram, Helen

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Va trist när man känner sig sådär, som att hela helgen bara försvunnit i någon sorts dimma.

Men kortet är ju supersnyggt! Det räcker ju som prestation för en förkyld helg tycker jag! =)

Jättekul att du skrev en liten hälsning på min blogg! =)
Leran jag använde till "mini-babushkorna" är en självtorkande lera jag köpt på Timarii för länge sen. Den heter "Terracottalera" men jag vet inte om det bara är ett produktnamn.

Ha en skön kväll och krya på dig!

Fröken Fräken sa...

Ja, man vill ju gärna känna att man fått gjort massor av roliga saker på helgen, men ibland blir det ju inte som man har tänkt sig...
Herr Fräken ska ut på äventyr hela kvällen och det tycker jag faktiskt kan vara lite skönt. Jag kan gå och pula och pyssla som jag vill! ;-)