måndag 1 september 2008

Måndag igen!

Ja, man ska väl inte klaga. Familjen har hälsan, jag har ett jobb att gå till och jag trivs faktiskt på mitt jobb. Fast visst kunde helgen gärna fått vart längre, särskilt som vi var iväg på bröllop det kändes som om hela helgen försvann.

Jag utlovade ju en titt på halsbandet jag gjort för att ha på bröllopet, här kommer det.

Så här blev det och som jag också skrivit tidigare så var jag inte riktigt nöjd så på fredag kväll gjorde jag ett annat halsband.

Så på lördag eftermiddag stod jag som en åsna mellan två hötappar; vilket skulle jag ha. Detta tyckte min lillebror var otroligt fånigt! Små bröder! Till slut blev det i alla fall det sista halsbandet som jag hade på mig.

Annars rullar livet på i full fart som vanligt. Den yngste sonen har haft en kompis här idag och den äldste har varit hos en kompis (ett syskonpar, så vi bytade lite). Vi har dessutom hunnit med läsläxa för den äldste, otroligt lätt läsläxa. Men jag har fått lova mig själv att ge det några gånger så att läraren själv kommer på att han behöver lite mer utmaning. Hon är ju dessutom kollega till mig så jag avvaktar lite.

Nu får jag nog se till att vi får lite kvällsmat i oss.

Förresten måste jag bara berätta en rolig sak som hände igår. Den äldste sonen hade pratat med sin kompis och gjort upp om att han skulle följa md kompisen hem idag, då ville den yngste sonen ringa till lilla syster i den familjen så han ber mig säga numret. Jag säger numret och han slår (mamma kikar över axeln, han är ju bara 4 år) och jag hör att någon svarar och min son säger, mycket indigerad, -Mamma, du har gett mig fel nummer!

- Jasså, säger jag vem svarade då?

- "O", säger lilleman då.

- Ja, men de har ju samma telefonnummer!

Han trodde alltså att de hade varsitt telefonnummer, det är inte lätt att vara liten! Jag tyckte det var så roligt och gulligt sagt. Till slut fick han pratat med rätt person och allt var frid och fröjd.

Kram, Helen

8 kommentarer:

Monkan sa...

Vad lyxigt, "jag har inget halsband som passar så jag gör ett", "äh, det blev inte riktigt bra, jag gör ett till". Översätt "gör" till "köp" så är det väl mera jag... De få som jag gjort har haft en förmåga att gå sönder på olika sätt...

Jag förstår ditt velande, svårt att säga vilket som är finast. Jag gillar kedjor och pärlor ihop men jag tror nog att jag också skulle valt nummer två. Fint med blandningen.

Men stackars liten som fick fel nummer ;-) Det är inte lätt att var liten...

Jag köpte inte heller nåt på Panduro! Inte när jag hämtade katalogerna vill säga... men när jag skulle dit och köpa metalltråd, som inte kommit in än (suck), då hann jag med några specialerbjudanden vid kassan trots att de stängde precis :-)

Tjohalia sa...

Vilka fina halsband du har gjort! Åhh så söt din lilla son är, kram Sandra

Rimna sa...

Tack för din fina kommentar om min kakburk. Jag använder dubbelhäftande tejp på nästan allt. Och fungerar inte det så blir det det gula panokitt limmet från panduro!

Ha det gott!

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

*Ler*ja, de är gulliga de små..det är inte lätt att förstå allt då man bara är fyra år..

Jag tycker båda halsbanden var jättefins, vad duktig du är..men sen har man ju sina ideér själv!

Kram Linda

Hannis sa...

Vad gulligt!Inte så lätt att fatta det där med telefonvärlden när man är liten.

Kul att göra sina egna smycken!
Och fint!
Förstår att du fick beslutsångest=))

Designtjejen sa...

hahhha :-)

Jätte fint halsband!! Vad duktig du är!

Hoppas att du får en härlig onsdag!

Kram

Fröken Fräken sa...

Jag gillar också mitt jobb, men jag tycker att det vore en mycket bättre fördelning om man jobbade två dagar och sedan var ledig fem dagar! ;-)

Mrs. b sa...

Vilka fina halsband du gjort! Blev själv lite sugen (har aldrig gjort det förr) när jag fick Panduro-katalogen idag. Den får det verkligen att vattnas i munnen (om man nu kan säga det om en katalog... :-)