torsdag 18 september 2008

Bloggens betydelse

Otroligt vad min blogg betyder mycket för mig redan efter några få månader. Det som betyder något är naturligtvis era kommentarer. Det är så roligt att ni tar er tid att komma med tips, uppmuntran och rara hälsningar.

Har faktiskt pysslat en hel del de sista dagarna men jag vill vänta med att visa till efter helgen, det är presenter bl.a. jag har gjort. Visar lite bilder från trädgården istället idag. Har väl inga gröna fingrar direkt men min mamma är väldigt duktig, så jag får både råd och växter av henne. Jag gillar krukor mycket men nu på hösten tror jag inte jag ska ha fler, man vistas inte ute lika mycket som på sommaren och våren.Så här fint blommor min höstanemon nu, jag tycker att den har otroligt fina blommor. Lite synd nästan att den blommar så här sent när man inte är så mycket i trädgården.

Den här krukan står på yttertrappan med en vit höstaster, jag är mycket förtjust i vita blommor. Den vita stenen har jag visat förrut den är från Åhlens och det står Welcome på den.

De här krukorna står framme vid infarten, tyvärr har sniglarna varit och kalasat på krysantemumen. Får ge mig dit med lite salt.

Sista bilden visar hur våran entré ser ut just nu. Här har stått fyra sockertoppsgranar men de beslutade sig för att de hade levt klart så maken har sågat ner allihop. Så just nu funderar vi på vad vi ska hitta på. Högst på listan står att vi lägger en plattrad till och så stenar längst in. Men vi får se vad det blir till våren.

Kram, Helen

14 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att ha en gård att göra höstfint på, en balkong känns lite liten... fast jag har ju inte hunnit fixa där, så hur skulle det då se ut i en hel trädgård..

Nej inte Gotland, med de hästarna.... de brukar ju vara färggladare.. *fin vink*

Håller med, man har blivit bloggningsfrälst. Herr Fräken brukar fråga lite syrligt om jag har tid att se en film eller om jag ska blogga... ;-)

Vit Spets sa...

Hösten är härlig, speciellt när det finns en stor härlig tomt att göra höstfint på!
Lampan är jättefin, skulle önska 3 st till hallen oxå...men tycker den är för dyr!
Ha det bra!
//Siv

Designtjejen sa...

Åhh ser fram emot att se ditt pyssel!! Vad fint det ser ut i trädgården!!
Kramis

Ellas Inspiration sa...

Va fint du har gjort och visst är det härligt att få sprida sin glädje vidare!!

Kram Karin

Tjohalias blogg om inredning sa...

Förstår precis vad du menar. Det är smått beroendeframkallande att blogga :) Kram Sandra

Mamma Anka sa...

1 - Tack för komplimangen! *stolt som en tupp* Jag har använt mig av MP (modelingpaste) det är smidigare att arbeta med och stelnar lite snabbare än SP. Men man kan även använda SP...
2 - Visst är det kul att blogga, det känns inte bra om jag inte kikar in i bloggen på ett par dagar, det fattas något liksom. :)
3 - Jag tycker det skulle passa snyggt med vit singel utmed hela ytan där det nu är jord och ha kvar de marktäckande växterna. (det ser ut som marktäckande ialla fall). Du skulle kunna ställa krukor med fina planteringar i utmed husväggen, ser ursnyggt ut mot vitt singel!

Ha en bra helg! :)

chokladblomma sa...

Vad kul att du hittade till mig för då hittade jag dig!
Visst är min sambo snäll som kommer hem med tulpanlökar! Första gången på 19 år... men det är ju aldrig försent att börja!
Ha en bra dag!
/A

Sofia sa...

Härligt med lite höstblomster! Än så länge har jag 2 små buxbom-buskar på balkongen, lite murgröna och en bollkryssantemum som verkar ha gett upp. Tror jag ska byta ut den mot lite ljung!
Min fredagkväll blev MYCKET lugn med film i soffan :)

Mamma Anka sa...

Det är helt vanlig sockerkaka i muffinsformar. Jag satte ner pappersformarna i 'amerikanskmuffins'formar för att de inte skulle tappa flyta ut och tappa formen.
Marängsmrökrämen är länkad i texten.

Grodmamman sa...

Här är man också lite beroende av bloggandet!=) Igår kväll var jag helt slut och sambon frågade vad jag skulle göra idag. Mitt svar var "minsta möjliga", hans svar "jaha, sitta vid datorn"!=)
Håller med "mamma anka", det var min första tanke också att lägga olika slags sten vid entrén. Livar upp lite om inte allt ser likadant ut. Ska jag säga egentligen, vi har samma sten på hela framsidan, men utmed kanterna har vi annan i alla fall!=)
Kram

Anki sa...

Vilka fina foton! Visst é bloggandet beroendeframkallande. Det är så kul att hitta likasinnade överallt i världen(därför har jag min blog på engelska). Än en gång väldigt fina foton. Anki

Monkan sa...

Ja bloggande är toppen, man får massor av inspiration. Ähum, både till att göra saker och till att shoppa ;-) som t.ex Cult-grejer.

Här har pysslats en hel del fina saker ser jag i tidigare inlägg, det ska bli spännande att se vad det är för presenter du gjort. Och jag kan ju förstå att det kanske är bäst att vänta med att visa upp dem tills de har överlämnats... man vet ju aldrig vem som kikar i bloggen :-)

Hannis sa...

Visst är bloggandet härligt.
I bland känns det som att det snurrar av all insiration och ideér som tar plats i huvudet.

Härligt med trädgård så man kan fortsätta njuta av blommor trots att hösten är på gång.

Ha en skön Söndag//Hannis

Tjohalias blogg om inredning sa...

Svar: Åh tack för din gulliga kommentar, det värmde! Kram på dig