måndag 15 september 2008

Äntligen tid för bloggen!

Livet har varit hektiskt den sista tiden, har inte hunnit med att vara kreativ eller skriva alls. Jag har ju tittat in till er andra och blir superglad för era kommentarer.


I helgen har maken och jag varit en tur till Ullared och handlat "lite". Litet understatement! Handlade kläder till framför allt den äldste sonen; jeans för 89,95 är ju som hittat och luvtröjor för 69,95. Handlade lite julklappar också men inte så många.


På lördag kväll var vi hemma hos kompisar och spelade poker, det gick inget bra jag bara förlorade. Men vi blev bjudna på god mat och trevligt sällskap så jag ska inte klaga.


På söndagen hämtade vi våra barn som varit hos mormor och morfar hela helgen (var skönt att sova själv ett par nätter) och handla lite mer, mat denna gången. Så nu har vi fyllt på förråden på alla fronter, det är bara vinterkängor till äldste sonen som ska inhandlas men då måste han vara med.


Jag skrev ju förra veckan att jag gjort ett kort, här kommer det. Jag är väldigt nöjd med min stämpel som jag använt på baksidan kortet.

Ska se om jag kan ta ett vettigt kort på ett nytt halsband också så lägger jag in det snart.

Kram, Helen

3 kommentarer:

Pysselprinsessan sa...

Vilket fint kort!
Svar: Jag tycker absolut att du ska önska dig boken! Å se till att vara snäll sedan så du verkligen får den! För den är helt underbart fin och recepten är bra oxå! :)
Kramar

pysselpralinen sa...

Härligt med lite fynd! =)
Och jättefint kort! Roligt med en personlig stämpling.

Hannis sa...

Äsch!Vad gör väl en förlust när man har trevligt sällskap och god mat=))

Vilket fint kort du har gjort!
Sånt är en konst faktiskt.

Kräftskivan var trevlig trots att jag fick stå ut med hatt och hakklapp..