söndag 31 augusti 2008

Vi hade i alla fall tur med vädret!

Nu hade vi ju inte bara tur med vädret men det var ett sagolikt bröllopsväder! Vigdeln ägde rum på en brygga på Skaftö. Solen sken från en blå himmel. Cermonin var jättevacker, det var brudens svägerska som var vigselförrättare, brudgummens syster läste en vacker dikt, brudens svägerska och syster sjöng och en arbetskamrat till bruden sjöng. Mycket vackert!



Efter vigseln åkte vi båt runt Skaftö till festen som hölls på Rågårdsviks pensionat. Vi bjöds på mycket god mat; till förrätt fick vi Bohuslänska tapas: sikroms mousse, lax chevice och räkbakelse, till varmrätt fick vi krassefärserad rödtunga med skladjurssås och till efterrätt havtornsparfait med björnbär och smördegssticks. Otroligt gott alltihop!



Vi hade köpt glas tillsammans med mina föräldrar (som de hade önskat sig) och jag gjorde ett kort. Jag gav mig på dt färdig köpta kuvertet med mina stämplar, jag tyckte att det var lite kul. Jag tror att alla bröllopskort jag gjort har varit i vitt och guld, hade tänkt gjort i Majas design papper men vitt och guld matchade paketet så snyggt.


Istället för de traditionella figurerna på tårtan så hade de Playmobile figurer, de hade letat efter Han Solo och prinsessan Leia men inte hittat dem.

Sov gott! Kram, Helen

3 kommentarer:

Linda Muhr sa...

Roligt med bröllop!

Fina kort du har gjort!

Kram Linda

Hagbacken sa...

Åh vilka fina kort du har gjort Helen..roligt då de är så personliga..det uppskattar iaf JAG mest!

Verkar varit ett fint bröllop..och iden med playmobilfigurerna var lite kul!

Kram Linda

Anonym sa...

Åh det lät som ett underbart bröllop!

Svar: Tack så mycket! Kram Sandra