söndag 3 augusti 2008

Härliga semester

Ååå, vad det är skönt med semester. Tror faktiskt aldrig att det varit så här skönt med ledighet, det var varit ett tufft år på jobbet både med barn och olika chefsbyten. Hoppas att höstterminen börjar bättre, jag ska åtminstone jobba 75% då så det ska bli skönt med en ledig dag i veckan.

Det var ett tag sedan jag skrev här. Vi har varit en tripp till Danmark. Vi började i Billund två nätter; Legoland. Tyvärr blev jag besviken; det klarade inte av allt folk, vi stod en timme i kö för att köpa mat! Barnen var i alla fall nöjda. Fast de såg det nog som en nöjespark, vilken som.


Dagen efter så lämnade vi vårt sällskap som skulle åka hem igen och drog en sväng till Tyskland, alldeles innanför gränsen bara. Vi fyllde på våra förråd lite. Käsnlan var nästan som på Ge-Kås; det var så billigt så ddet var bara att handla.Sedan drog vi oss lite längre norrut i Danmark, Viborg, där vi bokat ett Coop-hotell. Och vilken tur vi hade vi fick två kanonfina nyrenoverade rum. Det fanns pool och bubbelpool, barna uppskattade bubbelpoolen mest så den besöktes både fredag och lördag kväll. Vi klämde även in ett besök på Lejonparken, det var nästan väl varmt men vi fick se många fina djur.
Sista dan bestämde vi oss för att åka till Fårup Sommerland där vi varit förrut, det var åter en varm dag men efter att ha svalkat oss i vatten landet så klarade vi det också.


Sån här fin solnedgång såg vi från färjan på väg hem.

Hemma igen var det ju kanonväder så vi har slappat, solat och badat. Vi har även hunnit med en tur till Lysekil och tittat på E.M.D som uppträdde där i torsdags. För att citera min äldste son; de rockade fett. Han var jätte nöjd över att få se en konsert.

Nu börjar det bli dags att vara lite kreativ igen.

Ha det bra!

Kram, Helen

3 kommentarer:

Anki T sa...

Hej , roligt att se var ni har varit på semester.Fina kort har du också tagit.
Ha det bra.

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Hej Helen, tack för dina fina ord! Vilken fin blogg du har! Fina sem-bilder...den med regnbågen på var ju ljuvlig!

Kram Linda

Från A till O med Jenny sa...

elgoland och lejonparken...det väcker barndomsminnen för mig....min farmor kommer från jylland och hennes syster...tant Oda...bor inte så långt från legoland så där var man ofta som barn
Lite tråkigt bara att där var för mkt folk...men det brukar det tyvärr alltid vara
Ha det gott
Kram