söndag 10 augusti 2008

Jobb ångest

Imorgon börjar jag jobba igen efter fem veckors ledighet. Jag ska väl inte klaga när jag har varit ledig så pass länge, men jag kunde varit ledig ännu längre. Mannen och barnen är lediga en vecka till så jag slipper dagis lämningen (äldste sonen går ju på fritids där jag jobbar- mycket praktiskt!).


Eftersom mannen har haft fullt upp med fotbollscup i helgen drog jag och barnen västerut igår förmiddag. Första stoppet var Göksäter där jag inhandlade lite små krafs (kanske visar senare). Sedan var det dags för ett besök hos min mormor som bor på Skaftö, där blev vi bortskämda med fika med tårta och även glass sedan.

Vi åkte också och hälsade på kompisar i Lysekil, det var så trevligt att sitta och prata en stund och god mat fick vi också.

Passade även på att sova över hos mina föräldrar, det är alltid uppskattat av barnen.


Nu har barnen tagit sin pappa med sig för att titta lite på fotboll, jag slö tittar på tv:n och latar mig.

Passar på och visar det senaste halsbandet jag gjort, jag gillar den här modellen, tror att jag visat fler sådana halsband i andra färger. Får snart plocka fram mina pärlor igen.

Kram, Helen

2 kommentarer:

Sofia sa...

Tack så mycket! Jag blev riktigt nöjd. Det är lite mer harmoni i rummet nu, framför allt efter ommålningen från limegrönt med ljusblå fondvägg *huga*

Anki T sa...

Hej Helen vilket fint halsband du gjort!
Du undrade om High Chaparral.Det som var något att ha var ju showerna och tågrånet(och att man fick köpa puffror fast inte mamma gillar sånt).Sedan var det affärer som ville åt min plånbok.Barnen tyckte det var bra och det var ju därför vi åkte dit.Jag trodde att det skulle finnas mer att göra för barnen men det var mest titta.
Jag börjar också jobba imorgon - har bara haft 4 veckor och kunde stannat hemma hur länge som helst!!!