tisdag 26 augusti 2008

Tisdag- bra eller dåligt!?

Vad tycker man egentligen om tisdag? Måndag är halv trögt när man ska börja jobba igen efter helgledigt, onsdag då är halva veckan borta, torsdag då är det snart fredag men tisdag då har veckan precis börjat. Jobbade dessutom länge igår kväll så då känns tisdagen ännu trögare, måndagen bara försvann.

Han inte så mycket i helgen tyckte jag; röjde lite i det kombinerade pysselrummet/kontoret. Det är extremt litet för att få plats med två skrivbord, två bokhyllor och en stor trave med bananlådor. Vi har planer på att flytta ut datorn i gillestugan, den är nämligen stor. Vi får se om vi kan realisera de planerna.

På lördag kväll kom det även två kompisar till våra barn och sov över så vi hade stor frukost på söndagen med 6 personer till bordet, mend et gick bra. På eftermiddagen tog vi båten och åkte ut till Ärtingen i Gullmarsfjorden (båten är en liten eka!) och det var ju helt underbart väder! Vi fiskade lite krabbor, de var mini små. Tyvärr hade min kamera lagt av när vi fick krabborna. jag fick plocka lite snäckor och ta med lite sand hem, alltid bra att ha!

Jag älskar havet! Korten blev väl inte världsbäst men det framgår i alla fall att det var fint väder.

Ikväll har jag suttit en stund och jobbat, jag gör kort till alla barn som går på fritidshemmet jag jobbar.

Den här högen med material ska jag försöka få till ca 40 kort. Ljuset är inte bra men jag tror ni ser hyfsat.

Än så länge har jag fått ihop fyra stycken. Jag gör ganska enkla eftersom jag ska göra så många. det översta är till en tjej och det understa till en kille. Jag tycker alltid att det är svårt att göra kort till killar.

Ska nog försöka greja lite med ett bröllopskort som ska vara klart på lördag, det kommer en titt när det är klart.

Kram, Helen

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, städande och röjande tar alltid en massa tid, och så känns det ändå på nåt sätt som man ändå inte fått något gjort. Det blir ju mer synbart resultat om man hänger upp nya gardiner liksom ;-)

Jamen, varför kan inte killar få likadana kort som tjejer?! Nu slår feministen i mig näven i bordet! Det är ju inte så lätt heller, men jag tycker att man ska göra rosa likaväl till killar som tjejer! Börjar man inte när barnen är små, hur ska man då få ett jämställt samhälle när de blir äldre...

Annika sa...

ojoj vilket jobb att göra så många kort, vi har bara 26 barn på vårt fritids med vi bestämde oss för att det var för många.

Annika