tisdag 12 augusti 2008

Förväntan

Imorgon ska vi åka till Skara med jobbet och sova på hotell!! Det är första gången som vi gjort något sådant här med jobbet, vi ska få SPA-behandling också. Hoppas att det blir bra så att jag inte känner att man blir besviken.Så nu måste jag lyckas packa lite i kväll. Vet inte alls vad jag ska ta med, vi ska få två-rätters supé på kvällen. Vet inte om jag behöver någon tjusig klädsel till det, tror inte det. Kul ska det bli i alla fall.
Jag ville visa er min "vägg" som jag har i källaren (vid tv-rummet). Det är kort på mina små huliganer. Det är den minste till vänster och den störste till höger. Jag tyckte att det var ett bra sätt att få upp korten på, de gör ju ingen lycklig när de ligger i en låda. Jag vet att kortet inte är det bästa med blixten men jag tror att ni förstår idén.

Nej, nu ska jag fortsätta med sånghäftena till kräftskivan innan jag tar i tu med packningen.

Kram, Helen

5 kommentarer:

Sofia sa...

Tråkigt att du inte hann fynda något till dig själv på Village :( Nu har de ju fått in en massa höstnyheter, så jag måste bege mig dit igen i veckan! :)

Sofia sa...

Ja, jag ser verkligen fram emot festerna! Fick schema för det hela idag :) Ska lägga upp det på bloggen lite senare.

Ellas Inspiration sa...

Gud va roligt det låter att åka på Spa.

Du får ha det riktigt mysigt!!

Kram Karin

Hem och Lycka sa...

Skoj med hotellvistelse, älskar hotellfrukostar! Hoppas du får det riktigt kul. Fin fotovägg, tycker också man ska ha lite kort framme. kram!

Sofia sa...

Jo, jag försöker att hinna med så mycket pyssel som möjligt nu innan skolan börjar :)
Oftast är det ju bara framsidan på fodralen som blir sliten och baksidan med dragkedja var ju fortfarande snygg :)