onsdag 27 augusti 2008
Idag har vi varit på lite kalas till min lillebror, så himla liten är han ju inte längre; han fyller 30 nästa vecka och är en decimeter längre än storasyster (vilket inte är så lite eftersom storasyster är 1,82 cm). Vi fick goda mackor med brie ost och lufttorkad skinka bland annat. Sedan var det kakor och barna fick godispåsar (de enda barnen som var där va mina barn) så de var överlyckliga. Den lille somnade i bilen hem, mend et är ju bara att bära in i sängen.Har ju inte visat de fina blommorna vi fick av våra trevliga gäster på kräftskivan, helt otroligt så hade de valt svart krukor allihop. Vilket lyckokast! De två på sidorna är hel svarta. Mitten krukan ser ni en närbild på nedan.


Nu ska jag faktiskt leta fram mina pärlor och se om jag kan göra mig ett nytt halsband eftersom vi ska på bröllop på lördag. Jag ska ha en lila klänning och jag har inget annat i lila så jag måste fixa ett nytt halsband. Ska faktiskt bli roligt att ta fram pärlorna, det var länge sedan jag kände för det.

Kram, Helen

7 kommentarer:

Hannis sa...

Kul att du kikade in!
Vilken bra idé med bordet du gjorde om!
Blev ju kalasbra.

Må gott/Hannis

Rebecka sa...

Fna orkideer och krukor du har fått =)
Kram Rebecka

Fröken Fräken sa...

Pärlor och halsband är ett pyssel som jag inte lyckats med, jag köpte på mig ett gäng smyckesgrejer... men den påsen ligger fortfarande inne i skåpet, det ville sig inte! Hoppas att det går bättre för dig!

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Nu har jag hittat hit. Ser att även du gillar min favorit blomma, orkideer.

Ellas Inspiration sa...

Verkligen snygga!

Ha en riktigt härlig helg!

Kram Karin

Susanne sa...

Åh! Är det idag ni ska på bröllop? Må vädret vara lika fint hos er då! Ha så himla roligt. Bröllop är en höjdare. Det går man på alldeles för sällan.

Ja, just det! Marshmallows doppade i choklad och så lite strössel. Lätt som en plätt! :-)

Monkan sa...

Vad lyxigt att få orkidéer, de är ju så fina!

Tack för stödet angående Cult-fatet :-)