fredag 15 augusti 2008

Jag går i väntans tider

Ja, jag väntar på nya Panduro katalogen alltså. Den hade kommit till jobbet igår så nu väntar jag med spänning på när den dimper ner i lådan här hemma. Såg ut att vara mycket roligt.


Skara trippen med jobbet var roligt, härlig och tröttande. Vi fick en otroligt skön SPA-timme med rygg-, nack- och axel massage och ansiktsmask och desssutom hand massage. Det var otroligt skönt och mycket avslappnande. På kvällen fick vi en väldigt god två rätters supé och vi ahde mycket trevligt med många härliga skratt.

På onsdagen var det dags för jobb innan det var dags att åka hem. Alla var jätte trötta när vi kom hem, det blir ingen tid över för att vara ifred och dessutom delade vi rum som man var aldrig själv. Men det var absolut värt det.


Idag kom en av mina favorit tidningar; har äntligen börjat att prenumerera! Älskar att få inspiration.


Eftersom solen tittar fram idag så ska vi grilla nu ikväll, det ska bli gott. Hoppas att solen hänger med i morgon kväll också för då ska vi ha kräftskiva och det vore kul med en härlig kväll på altanen.

Kram, Helen

3 kommentarer:

Sofia sa...

Åh så härligt med Panduro! Jag har funderat på när den ska dyka upp :)

Jo, visst kan det vara skönt med en tvkväll ibland, men som sagt då ska det ju finnas något vettigt att se på också. Verkar dåligt med det ikväll!

Anki sa...

Massage är ju bara så himla skönt!
Undrar när vi får åka på sådant - vi har väl samma rektor nuförtiden?!!
Har jobbat en vecka nu och nästa vecka drar det igång på allvar.
Ha det riktigt gott!

Mrs. b sa...

Svar: Ja, det är ju oftast det svåra - att komma till skott och börja på nåt nytt. Själv har jag inte provat gjuta betong ännu, men tänker som vanligt "hur svårt kan det vara..." :-)

Tack för påminnelsen om Pandurokatalogen - nu har jag precis gjort en beställning! :-)