söndag 8 januari 2012

Uselt foto

Vad det är hopplöst svårt att få bra foto på det man gör:( Kortet nedan är taget med blixt men det var det som blev bäst, de jag tog utan blev bara supersuddiga. Vi skulle ut i fredags och innan så skulle vi på förfest, fick dagen före reda på att mannen i huset fyllde 45 just på fredagen. Fick bli ett snabbt litet kort. Brunt papper, klockpapper och bokstäver & siffror från Bo Bunny. För att det inte skulle bli allt för platt så hade jag på lite glitter på bokstäverna.


Vi var som sagt ute i fredags, det var dans här i samhället. Många man känner som är ute då, alltid kul. Maken och jag agv oss på att bugga lite också:)
Igår hade äldste sonen poolspel i hockeyn i Munkedal; de vann en och förlorade en match.Kul att se dessa "små" killar spela på stor rink för första säsongen och med offside regler. De är duktiga som kan hålla koll på alla regler förrutom skridskor, puck och klubba:)

Vaknade idag med dunderhuvudvärk men nu har den gått över så nu i eftermiddag ska de sista tomtarna bort och jag ska förbereda mig för att jobba imorgon igen, kommer att kännas konstigt att jobba heltid efter att ha jobbat halvtid och studerat halvtid på höstterminen. Just nu känns det lite tungt att börja jobba men jag vet att jag kommer att tycka att det är skönt att komma igång och komma in i rutiner igen!

Hoppas att ni får en bra avslutning av den här helgen och att ni känner er laddade inför veckan som kommer, känns lite som att det "riktiga" nya året börjar denna veckan när skolan börjar igen på tisdag:)
Kram Helen

5 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Ja fy vad svårt det är att få till korten ibland! Jag försöker passa på att fota när det är ljust, men det är inte alltid jag kommer ihåg det.
Måste ju säga att tygklossen var lite knepig att sy och därför blev den också lite knögglig här och där, men snuttefilten var ju precis hur lätt som helst så det fixar du på ett ögonblick! :-)

Veropenn sa...

Hej, roligt att du hittade till min blogg. Vilka fina kort du gör. Jag brukade göra det mer förut, det var därför jag startade min blogg men nu har jag hamnat i bakträsket istället:-)
häls Veronica

Therese sa...

Tycker kortet var jätte fint! Och jag hoppas det går bra att komma in i heltidsvanorna igen <3 KRAM

Therese sa...

Ja nog är det frustrerande då saker försvinner, för du må tro att jag letat å letat å letat... men ger upp å ska åka å kika på en bättre beg kamera i dag. KRAMIS

Therese sa...

Skafferirensningen ahr gått bra, nu gäller det bara att inte fylla på det *ler*... Hoppas du får en fin dag, här väntar jobb och tvätt däremellan. Perfekt att jobba hemmifrån ;-D KRAM