tisdag 3 januari 2012

Mammas julklapp

Mamma önskade sig tavlor till det nya sovrummet. Min mamma har i många år varit dagbarnvårdare (dagmamma) men nu till nyåret slutade hon och då ska de byta sovrum. Jag ville såklart göra egna tavlor till henne. Jag har blivit inspirerad av många bilder på olika bloggar där de gjort väggdekorationer av toarullar. Jag valde att använda toarullar som jag målade lila och dekorerade med stickles på kanten. Det var svårt att ta kort som visade hur de ser ut, visar några stycken olika bilder och hoppas att ni förstår hur det ser ut:)
Lillkillen fick sin tandställning idag, inga problem, han har fått en variant med klämmor runt de bakersta tänderna och en "vajer" bakom de övriga tänderna däremellan.

Idag har jag börjat att plocka bort tomtarna men jag låter stakarna och stjärnorna vara kvar ett tag till, tycker att det blir så tomt annars.
Nu ska jag fortsätta med tomtarna (vi har mååååånga) och förbereda mig för jobb i två dagar!
Kram, Helen

3 kommentarer:

Rimna sa...

Tack för din fina kommentar under inlägget om min favoritlista!

Läckra tavlor!

Gott nytt år!

Pysselpralinen sa...

Åh vad mycket härligt du gör i papp och papper! De små stjärnorna var ju världens bästa presentidé! Den ska jag spara i idélådan! :)

Therese sa...

Vilka läckra tavlo, kul att de blev tredimensionella tack vare toarullarna! Hoppas tomtearmen nu är under kontroll, fortsatt fin kväll rara du <3