fredag 13 januari 2012

Enkelt födelsedagskort

Förra året fyllde en kollega år och vi uppvaktade med blomma och ett litet enkelt kort. Blandade spillbitar och en vacker chipboard fjäril och självklart "sticklade" siffror;)


Nu har jag klarat av första veckan som heltidsarbetande igen och det gick som en dans:) Hoppas att fortsättningen går lika bra! Har den stora förmånen att jobba på samma skola som mina egna barn går, det betyder att jag får träffa dem under hela dagen och är väldigt delaktig i deras vardag. Det har fungerat bra nästan hela tiden att vara fröken åt mina egna barn, de känner ju inte till något annat och varit förberedda på det redan innan. Äldste sonen säger alltid mamma, medans den lille ibland säger Helen. De har fått välja det helt själva och det har löst sig på ett bra sätt.

Nu väntar jag snart hem maken, han ska plocka upp äldste sonen som är hos en kompis på vägen och sedan ska vi ta helg.
Kram Helen

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej!
tack för din hälsning hos mig! Alltid roligt att veta vem som kikar in! Ha en skön helg!
Kamomilla

my white mess sa...

Önskar dig en fin helg!
Kram Malin

Therese sa...

Ännu ett superfint foto! Och så skoj att du får ta del av dina barns vardag i så stor utsträckning och att de fungerar! Är ju uppvuxen på liten ort så jag har vänner som haft sina föräldrar som lärare och det har fungerat utmärkt, men kan tro att man blir lite extra noga att det lätt blir att man kanske är extra sträng mot sina egna barn... Önskar dig en fin kväll <3 Varma kramar!