onsdag 25 januari 2012

"Lapptäckskort"

Ja, visst kan man kalla detta ett lapptäckskort;) Har sett många som gjort fina kort i lapptäckteknik och varit sugen att testa. Nu kom jag äntligen till skott! Jag satsade på ett litet kort som jag fyllde med små 2x2 cm stora lappar. Jag ritade med svart pennor runt kanterna så att det skulle se ut som stygn. Bröt av med en fjäril som jag stansat med min Martha Stewart stans. Detta lilla kort fick en kompis som grattis kort.


Idag har jag varit på styrelsemöte i vår lokalavdelning, yngste sonen var med och satt tyst och still med sitt DS spel så mamma kunde koncentrera sig på mötet:)
Ikväll har vi rotat fram skridskor ur gömmorna då lillkillen ska åka skridskor imorgon med skolan. Upptäckte att vi hade tre par skridskor som var för små för den yngste, två par skridskor till maken, ett par skridskor till ig och ett par som var för stora för yngste sonen plus att äldste sonen så klart har ett par också (han tränar ju hockey) så vi står ordentligt rustade för skridskoåkning. Isen blev åkbar i eftermiddag kl.16 så jag ska försöka att ta mig ner imorgon eftermiddag då jag slutar kl.14. Vi har tur att vaktmästaren spolar is till oss då vi inte har någon ishall i kommunen.

Nu ska jag sikta mot sängen, börjar jobba kl.6 imorgon bitt:)
Kram Helen

1 kommentar:

Fröken Pyssel sa...

Åh vilket gulligt kort! Lappteknik funkar alltid!