söndag 15 januari 2012

Bröllopskort

Fick en förfrågan från en kollega om jag kunde göra ett bröllopskort åt henne, det var hennes dotter som skulle gifta sig. Kortet fick gärna ha ett tatueringsmotiv. Det var svårt tyckte jag men när jag sökt på tatueringsmotiv på google fick jag upp flera hjärtan med banner framför så då ritade jag två hjärtan som satt ihop och gjorde en banner framför, jag har lackat med dimensional lack på hjärtan för att få det lite blankare. Jag tror att min kollega blev nöjd och hoppas att brudparet också blev det.


Igår var det hockeypoolspel för äldste sonen, de vann en match och förlorade en match. De spelade riktigt bra och det är roligt att se.
På kvällen var vi sedan hos bekanta och åt middag och spelade sällskapsspel, mycket trevligt. Fick bli en tidig kväll då bägge sönerna och maken skulle vara i sporthallen kl. 9 i morse, det skulle spelas träningsmatcher i fotboll.

Funderar på vad jag ska fylla resten av dagen med, ska jag göra lite måsten eller bara något kul!?
Kram Helen

4 kommentarer:

Therese sa...

Vilket läckert kort, klart de blev nöjda :-D Och så mysigt det lät med sällskapsspel, älskar att spela spel, men endast ett krux, jag måste vinna. Jag lovar, jag MÅSTE vinna, för jag är en usel förlorare *fniss* Önskar dig en fin kväll <3 KRAM

Nina sa...

Det är klart de blev nöjda. Det var ju verkligen tatueringsfeeling på det kortet!

Therese sa...

Tack för din feedback - önskar dig en fin start på veckan <3 KRAM

Helena, Craft and Creativity sa...

Kortet blev jättefint! Vad mycket roligare med ett handgjort kort istället för de tråkiga man köper. :)