måndag 16 januari 2012

Ännu ett enkelt födelsedagskort

En kollega fyllde alldeles ojämnt i höstas och jag uppvaktade med en liten present och ett litet kort. Har upptäckt att jag gärna håller mig enkel just nu, låter papper och dekorationer ta plast. Liten söt chipboard fågel fick bli dekoration på detta kort.


Nu känns julen och julledigheten redan långt borta men rutiner och vardag är fakiskt inte fy skam det heller. Önskar bara att det var lite mer helg varje vecka:)
Den här veckan är väl fylld med körning till hockeyträning, möte på jobbet och kurs i Åmål. Idag klämde jag in lite zumba i alla fall och kanske, kanske hinner jag med det på torsdag också. Sedan har jag en tidig fredag att se fram emot så jag klagar inte. Men det blir inte så mycket tid till pyssel den här veckan känns det som. Fast jag ska försöka slänga ihop ett litet namnsdagkort till äldste sonen som har namnsdag imorgon.

Kram, Helen

3 kommentarer:

Therese sa...

Så söt fågeln är!!! Love it! Å att röra på sig är ju toppen, kroppen är ju ett instrument som man ska leva med länge förhoppningsvis, då bör man ju ta hand om sig, det försöker jag med, målet är att få in så mycket vardagsmotion som bara den. Däremot vänder jag mig mot alla kvickfix med vecko dieter det är inge för mig, långsiktiga mål så som att äta sunt och inte för mycket är nog så bra i mitt fall :-D Kvällskramar till goa du!

Tesa sa...

Tack för dina ord.
Kram Tesa

Helena, Craft and Creativity sa...

Men vilken söt pippi! :-) Duktiga du.