onsdag 4 januari 2012

Enkla bokmärken

Barnen fick varsin bok i julklapp och naturligtvis kunde mamma inte låta bli att pyssla lite då;) Det blev varsitt enkelt bokmärke. Ingen idé att lägga massa jobb på barnens bokmärken, de har snart knycklat till dem eller tappat bort dem. Jag körde med samma upplägg på bägge; ett mönstrat papper och en liten bit legopapper som jag skrev deras namn på.Idag hade jag planerat att få bort alla tomtar men  när jag kom hem från jobbet så hade vi fått besök av mina föräldrar, de kom med en stor hylla som vi ska ha i garaget (hade jag ensam fått bestämma skulle den målas vit och flytta inomhus, men, men;) Alltid trevligt med oväntade besök, mamma var snäll och toppade håret på mig också så nu sparade jag både tiden och pengarna jag annars hade fått lagt på ett frisörbesök!

Hade en lugn dag på jobbet, inte så många barn nu på jullovet. Mysigt, vi bakade bullar, såg på film, höll på att blåsa bort utomhus, fixade med lite "kontorssysslor" och njöt av det faktum att det är jullov. Nu har jag en arbetsdag kvar innan helg, en kort 6-13 alldeles lagom mjukstart så här på det nya året!

Eftersom jag ska upp tidigt imorgon är det snart dags för sängen, hoppas alla har en trevlig kväll!
Kram, Helen

3 kommentarer:

Camilla, hus nr 8 sa...

Så söta bokmärken... Eget pyssel är bäst :)

Therese sa...

Vilka fina bokmärken! Och hoppas din korta arbetsdag förlyter behagligt :-D Och ang orkidéer är vi visst likasinnade, tycker de är så vackra å köpte faktiskt en i går, men brukar inte få dem att överleva dock... KRAM

Ingela la la sa...

Härligt när man kan spara in lite pengar på frisörbesök :)

Min dröm är oxå att skriva en bok någon dag. Att maken har lyckats känns både roligt och inspirerande!

Ha en bra dag!