fredag 27 januari 2012

Skridskoåkning

Igår när äldste sonen slutade skolan stod jag och lillkillen redo nere vid isen (den ligger precis bredvid skolan) och vi ägnade ett par timmar till skridskoåkning. Jag fick på mina skridskor också och trodde efter 10 minuter att de aldrig skulle få tillbaka någon känsel men efter ett tag kom den tillbaka och jag kunde åka med barnen. Äldste sonen tyckte mycket om att få nöjesåka utan alla hockeyskydd.


Visst syns det att han har skridskovana!

Den lille har inte riktigt samma skridskovana men han tyckte det var så roligt. Han hade åkt med klassen på förmiddagen, två timmar på eftermiddagen och frågade på kvällen om man fick lov att åka på fritids imorgon (idag alltså) . Så han bara med sig skridskor, hjälm och klubba i morse till skolan. Äldste sonen skulle åka med klassen idag och sedan hockeyträning ikväll.

Det är lyxigt att kunna åka på spolad is nära hemmet, kändes nästan lite exotiskt att åka i strålkastarljuset!
Kram Helen

5 kommentarer:

Therese sa...

Skridskorna borde jag allt ta å leta fram och ta med mig Luran och testa, hon fick ju skridskor till jul... Men itne i helgen, känner mig inte riktigt kry... Helg kramar till dig!

Therese sa...

En god sömn har gjort susen, är så pass piggelin att vi nog ska rota fram skidorna i dag i af ;-D KRAMIS

Therese sa...

Tittar in å önskar dig en fin söndag, här leker barnen och bygger koja, maken lagar bilen och jag softar i soffan med datorn, precis som det ska vara ;-D KRAM

Therese sa...

Hej kära du! Ja ajg är lite kluven till civil olydnand, men i dag och i detta specifka fallet så tycker jag det är bra och endast ett tecken på att vi står upp för vår rätt!! Önskar dig en fin dag <3

creando sa...

Verkligen lyxigt!
Och vilken härlig blomboll du har här nedanför. Tidskrävande förstår jag, men såå fin! :)
Kramar Kicki