söndag 29 juli 2012

Guldbröllopskort

Mina föräldrar skulle på guldbröllopsfest och jag gjorde då ett clean and simple kort i vitt och guld, tyckte att det guldiga passade när det var ett guldbröllop.


Bloggen lider av att jag har njutit fullt ut av att ha semester. Vi har solat och badat en hel del de senaste dagarna. 
Kompisarna från Sjuntorp kunde tyvärr inte komma då deras äldste son blev sjuk:( Vi tog oss en dag på Landbadet i Uddevalla istället, barnen hade sådan tur att bästa kompisarna dök upp alldeles efter oss, så de var mer i vattnet än på land:) På torsdagen tog vi en sväng till havet för sol och bad innan vi åkte vidare till mina föräldrar, även där hade barnen tur att det var ett par kompisar.
På fredagen slog vi följe med några andra och åkte till Sikhall vid Vänern, toppen väder och härlig låååååånggrund strand. Återigen var barnen mer i vattnet än på land.

Igår var maken och jag på Ullevi och tittade på The Boss, inte mitt första hands val men väl makens:) Fast när han spelade The River så tyckte även jag att det var toppen;)

Nu har vi en veckas semester kvar, får se vad vi fyller den med, vi ska i alla fall göra ett nytt försök att åka till Skara Sommarland på onsdag:)

Ha en skön söndag!
Kram Helen

8 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Snyggt! Och jag gillar den härliga fjärilsmobilen i tidigare inlägg! Har du stansat ut fjärilarna?

Tack för mailet!:) Det är ju konstigt att det inte funkar att kommentera, undrar om man kan göra något åt det..?

Therese sa...

Åååålskar kräftskiveinbjudningarna, så gulliga!!! Å så skönt det låter med bad, här hr endast barnen badat två ggr, å undertecknad inte en enda gång.... KRAM

Meam Die sa...

Superfint! Tänk, guldbröllop... wow!
Kram kram Malin

hönapöna sa...

fint kort! Enkelt men effektfullt med det guldiga...!

Veronica sa...

Instämmer med föregående bloggare.. .supersnyggt kort! Perfekt med guld!!

Okej, då har jag alltså varit på semester i dina hemtrakter. Ja, vi bor ju på östkusten vi. Barnen hade så roligt och pratade om att åka tillbaka redan i bilen hem.

Vi läste skyltarna om Bruce när vi passerade Göteborg och funderade då på om man kände nån som skulle dit. Jag säger bara...born in the USA......!!!! Fast din låt gillar jag mycket!!

Ha det bäst vännen!
Kram kram

Therese sa...

Tittar in för att önska dig en fin kväll å hoppas ni får det fint på skara sommarland i morgon <3 KRAM!

Therese sa...

Tittar in för att se om du uppdaterat å det blev nått skara sommarland, här regnar det i dag så vi lurar på att åka en sväng med bilen och leta reda på solen ;-P KRAM

Therese sa...

Sv - så skönt att ni fick två lyckade dagar! Här har vi haft en fin helg så nu känns det rätt ok att återgå till vardagen i morgon, sommaren är ju inte slut för det, har ju kvällar å helger att njuta på ;-D KRAM