torsdag 5 juli 2012

18-års kort

Bara en dag kvar!! Nu kan jag nästan känna smaken av semester:) Ska bli sååååå skönt med lite ledigt och bara ta dagen som den kommer:)

Idag efter jobbet drog jag till Uddevalla och träffade äntligen en barndomskompis som fick en liten flicka i november och sedan plockade jag upp mina killar på Torp köpcentrum. Så nu är ordningen återställd här hemma, jag och killarna är hemma och väntar på maken som fortfarande inte kommit från jobbet:)

Jag la ett kort på brevlådan idag, ett grattis-i-efterskott kort till en 18-årig kille. tycker att Maja design papperna passar bra till killar och så fick det bli lite stjärnor, han är ju en stjärna.
 

Nu är tröttheten stor hos mig så nu ska jag ladda för att kolla in Ernst och sedan blir det sängen, börjar klockan 6 imorgon också, men jag har tagit lite kompledigt på eftermiddagen så jag slutar kl.11:)

Ha en fab torsdag!
Kram Helen

2 kommentarer:

Anki T sa...

Snyggt kort!
Ha en trevlig semester med mycket sol och bad!!
Jag får vänta 1 vecka till innan min semester startar.

Therese sa...

Ja i dag är det sista dagen, guuud så jag längtat och längtar, men ytterligare några timmar kvarstår innan SEMESTERN tar vid! Lovely. Se till att njuta <3 KRAM