tisdag 3 juli 2012

Ljus med tändsticksask

God kväll i stugorna!
Hoppas att ni har en härlig kväll, här har solen tittat fram lite under kvällen igen, tänk om vi kunde få en hel dag med sol, är det för mycket begärt!? Jag tycker inte det nu när vi passerat 1 juli med marginal.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka så för alla snälla och rara kommentarer, jag blir så himla glad för varenda en av dem!!
 
Här är livet lite annorlunda  utan två "huliganer", ingen liten lillkille man ska slita med sig från fritids och ingen stor kille man får ringa hem och påminna om att äta lunch. Men ett par dagar så här kan jag tycka att det är lite skönt. Lillkillen var nog lite bekymrad över att vi skulle glömma bort honom så han ritade ett spel som vi kunde spela här när de var borta (ska scanna in det så ni får se någon dag:)

Nu börjar det ta på dagarna innan semester, bara tre arbetsdagar kvar nu, yipiiee! För hur mycket jag än trivs med mitt jobb så är det underbart att bara få vara ledig:) Nu börjar mina kollegor att gå på semester så smått, en gör sista dagen imorgon och då tänkte jag att det skulle bli en liten sommarpresent. Eftersom jag inte tänkt på det i tid så hade jag ett begränsat utbud att välja av, men jag fick rotat fram ett blockljus och en tändsticksask. Den lilla badbollsstämpeln tror jag följde med som bonus någon gång och det blå sammetsbandet fyndade jag på Panduro outlet i Ullared:) Tyckte att det blev lite sött, och ljus kan man allt tända mitt i sommaren också.


Kom precis på att maken fyller ju imorgon och jag har inte gjort något kort, ooops! Kanske får bli en stund vid pysselbord till då innan sänggånde!

Kram Helen

2 kommentarer:

Meam Die sa...

Så fint! Vilken kul idé att stämpla på ljuset. Jag tycker absolut att man kan tända ljus på sommaren, det blir en sån där mysig känsla så fort ett ljus tänds :)

kram kram

Therese sa...

Så gulligt ljus å ask, för att inte tala om sonens omtanke att göra ett spel <3 Hoppas även maken får en fin födelsedag! KRAM