tisdag 24 juli 2012

Kräftskiveinbjudningar

Ja,  nu börjar det bli dags att få ut inbjudningarna till kräftskivan i augusti. Gjorde små inbjudningskort 10x10cm, höll dem ganska enkla, använde nya stämplar från YouDo.
 

Vi har nyss kommit hem från ett par dagar i Hökensås, vi har hälsat på en kollega till mig. Vi har fiskat, grillat, spelat kubb och umgåtts i lugn och ro. Barnen var lycka att få prova på att sova i husvagn, jag sov med dem i husvagnen och maken sov i en liten, liten stuga.

Imorgon får vi besök av kompisar från Sjuntorp, det ska bli trevligt, och på torsdag ska vi förhoppningsvis till mina föräldrar och träffa bror, svägerska och lille brorsonen. 

Sov gott!
Kram Helen

2 kommentarer:

Veronica sa...

Fina inbjudningskort du har gjort! jättesnyggt med rött...

Roligt att sova i husvagn. Jag gör inte det så ofta...eftersom vi inte har någon...hahaha. Vi har haft husbil men den har vi inte kvar längre. Känslan är ju lite den samma som att bo i husvagn. Lite lagom trångt och gemytligt. Med andra ord...mysigt!

Hoppas att din förkylining har försvunnit och att du får njuta av fin ledighet innan du börjar jobba igen. Tyvärr så går alltid semesterns dagar så himlans fort!!

Ha det gott fina du!
Kramelikram Veronica

Meam Die sa...

Låter hälrligt...och dessutom lyckliga barn ;)

Ha en skön söndag.

kram kram Malin
(ps, först igår kände jag mig helt fri från den envisa förkylningen... hur är det med dig?)