torsdag 12 juli 2012

Rosa tändsticksask

Jaha, så vaknade man till ännu en molnig och regntung dag, när ska sommarvädret komma??? Har inte varit till stranden en enda gång i år!! Jag tycker att vädret är trist men barnen tar det med jämnmod, de leker med kompisar och slappar framför tv:n. 

Man kan ju tycka att jag borde pyssla en massa när vädret är som det är men jag har ingen lust alls:( Men efter jag pysslat ihop julkortet igår så dekorerade jag en tändsticksask också, håller på att byta till rosa i vardagsrummet och då behövdes ju en rosa tändsticksask;) Ser nu att jag hade lite bråttom, tog kortet innan limmet på fjärilen torkat:)


Igår kväll drog jag och barnen på bio för att åtminstone hitta på något, vi såg The amazing spider-man, en helt okej film tyckte jag. Min 8-åring tyckte att den var väl lång, han hann dåligt med att läsa också.

Nu skiner solen faktiskt ute, kanske skulle man gå ut och rensa lite i rabatterna, det är ju härligt att vara ute i alla fall även om det inte är stranden väder!

Kram Helen

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Blir också snart tokig på vädret! Man kan ju inte planera något. Jag har massor jag kunde göra, men har ingen lust heller. Lite har jag fått gjort, men semester handlar väl om att ta det lugnt också!?!;)
Kram

Meam Die sa...

Så fint du gjort. Du kan verkligen din sak!
Vill önska dig en fin helg.

kram kram Malin

Kavallinskan sa...

Vilken fin ask, såna är roliga att göra!
Ha en fin helg!
kram