söndag 22 juli 2012

Pringlesburk up-date

Idag har jag äntligen fått tummen ur den berömda och pysslat lite!! Har inte haft någon som helst lust det senaste, kan bero på den envisa förkylningsbacillen som hoppade på mig förra lördagen och som sedan envetet har bitit sig fast. 

Jag har pysslat som sagt var, en pringlesburk fick sig en uppdatering, snyggt Maja design papper och massa fjärilar, det är min stil det;) Kortet blev tyvärr inte det bästa, dåligt ljus så här på kvällen men det fick duga.


Semestervädret blev ju i alla fall mycket bättre denna veckan (typiskt när jag inte ska bada för förkylningen), vi har grillat flera gånger och maken och barnen har badat flera gånger. MEN och det är ett STORT men barnen badar inte i havet, detta stora stygga med maneter och tång! Endast insjö bad för deras del. Vi var till kusten i torsdags för sol och bad, riktigt varmt i vattnet (vadade i alla fall upp till knäna när båten skulle upp på kärran igen) och sedan blev det makrillfiske, jag fick två, äldste sonen en och maken fyra. Lillkillen blev utan napp den här gången. Så igår blev det stekt makrill till lunch, mumma och idag ska maken röka tre stycken:)

Hoppas att ni har det bra ute i sommar Sverige och njuter av det sommaren har att erbjuda!
Kram Helen

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här har barnen också badat, men jag har knappt varit i närheten av ett dopp.
Idag har vi mulet väder och blåsigt som sjutton. Får se vad vi hittar på.
Kram

Meam Die sa...

Fin burk, kommer du äta snyggt ;) Hoppas din bacill försvinner snart... det är svårt att bli av med dem nu i sommar :/

kram kram Malin

creando sa...

De söta fjärilarna stod jag och höll i häromdagen. Men la faktiskt tillbaka till förmån för en hel massa annat. Gulliga är de iallafall! :)

Kramar

Therese sa...

Hi hi nu gav du mig just en anlednign att äta upp innehållet i vårt pringlesrör :-D KRAM!

Helena, Craft and Creativity sa...

Fint och smart! Har också funderat på om man inte kan göra något av alla dessa Pringles-burkar! Tack för tips. :-)