lördag 14 juli 2012

Fjärilsmobil

Jag har sett flera fjärilsmobiler på Pintrest och jag har varit sååå sugen att göra en själv. Jag började med den tidigare som ni kan se i detta inlägget. Jag har en benägenhet att starta projekt och inte slutföra dem, så jag jobbar verkligen på detta. Och nu är i alla fall fjärilsmobilen klar. Jag valde att göra en ganska lite, gjorde ringen med vanlig spoltråd och snurrade remsor av linnetyg runt, hängde upp bitar av fiskelina som jag sedan limmade fast fjärilarna på, jag använde snabblim så nu är mina fingrar täckta med lim:) 

 

Här fortsätter semestervädret att vara grått, mulet och osoligt:( Hoppas verkligen på en snar ändring! De ända som gillar detta väder måste vara resebolagen, de borde sälja massa resor till desperata svenskar som behöver sol på semestern.

Maken och äldste sonen är på fotboll i Göteborg och tittar på IFK Göteborg-Gefle, vi får hoppas på vinst för IFK. De är där med sonens fotbollslag som maken är tränare för.

Lillkillen har två kompisar här och de är just nu i garaget och snickrar, vi får se vad det ska bli:)

Hoppas att ni alla har en underbar lördag!
Kram Helen

7 kommentarer:

Therese sa...

Åhhhh så underbart fin! Helt i min smak, kan nog tänkas att jag härmas å gör en till min altan då den väl blir klar ;-P Hoppas du njuter å att allt är fint <3 Massa kramar!!!

Helena- Mormorsglamour sa...

Åh! jag känner igen det där alldeles för väl... det är ju så kul att börja med projekt, men så tråkigt att avsluta...
Himla fin blev din mobil iallafall
Kram
Helena

Annelie sa...

Åååh så söt fjärilsmobil du gjort...;))) Inspiration heter det visst...;)))

KRAAAM/Annelie

Meam Die sa...

jättefin och krya på dig vännen ;)

kram till dig

Veronica sa...

Oj, så himla fin fjärilsmobil du har gjort. Vart har du fått tag på den stansen och vad heter den?

Hoppas att du mår bra och att det inte är regnigt och blåsigt hos dig, som det är hos mig. Någonstans måste väl solen ändå skina.....

Kraaaam Veronica

creando sa...

Fantastiskt fin! Verkligen en riktig höjdare. Duktig du är! :)

Kramar

Therese sa...

Så trist att du hunnit med en förkylning, men även här verkar en vara på intågande... båda barnen snorar å snörvlar å jag känner av halsen lite. Får hoppas det är falskt alarm, för sjuk vill vi inte vara! Räcker med att det är höstväder ist för sommar :-/ KRAM