torsdag 28 juni 2012

Väskor, väskor, väskor

Jag har planer på att sy en väska i år (märkväl, jag har ett tag på mig) och jag har letat på Pintrest efter intressanta väskor. Hittade flera fina, men sedan kommer man ju till det att jag ska klara av att sy dem. Mitt tålamod med symaskinen är inte det bästa, men jag ska absolut ge det ett försök nån dag.

Den här turkos blåa är en dröm, meeen kanske lite svår som första projekt:)
 
 

Den här gröna är lite i samma stuk, men den ser aningen lättare ut.Kanske dessa är ännu lättare?? Lika bra att inse sina begränsningar och kanske leta upp någon form av påsväska!?
 

Hoppas att någon blev lite inspirerad, jag är mycket inspirerad och längtar efter semestern nu med maaaassa ledig tid att pyssla på (kanske får umgås lite med familjen också:)

Kram Helen

9 kommentarer:

Linda Dekorerar sa...

Ja det finns många fina väskor och MÅNGA fina tyger och har man börjat får man lätt blodat tand ;-)

hönapöna sa...

väskor är roligt att sy, det gör jag allt för sällan. Rekomenderar definitivt den sista väskan som ett nybörjarprojekt! Lycka till...!

Therese sa...

Den gröna väskan var riktigt läcker, men jag är kass med maskinen så jag köper mina väskor *ler* Önskar dig en fin lördag <3 Här öser regnet ner :-( KRAM

creando sa...

Den gröna är jättefin! Jag vill också sy väskor, men har fortfarande inte alls kommit till skott :) Tack för inspirationen :)

Kramar kicki

Meam Die sa...

Vilka väskor du hittat som kan inspirera ;) Gillar verkligen den gröna, hur fin som helst ;) Skönt att du har tid på dig... själv är jag tvärt om, ger jag mig själv en helg är jag nöjd *haha*

kram kram

Annika GW sa...

Sy en påsväska!!!!! Jättefin! / Annika

Lina sa...

Blir alltid lika imponerad av folk som kan sy.
Den gröna var riktigt fin, lycka till med projektet!
Kram Lina

Therese sa...

Tittar in och önskar dig en fin dag, hoppas det är hos dig solen är, för här är den då rakt inte... ;-P KRAMIS

Therese sa...

Jass å inge sol även hos dig, men du, då hoppas vi att solen lyser lagomt till nästa vecka då vi går på semester ;-D