onsdag 6 juni 2012

50 års kort

Igår visade jag ju ett kort till en kollega som fyllt 60 år, idag blir det ett kort till en annan kollega som kommer att fylla 50 år på sommarlovet. Hon fick också ett kort med upplysning om att hon ska firas mera lite senare i juni.
Det blev ett stående kort (väldigt vanligt format för mig just nu) med vackra Maja Design papper. Tycker mycket om att de använder baksidan på den lilla remsan som blir längst ner på pappret. Återigen lite fjärilar och sedan bokstäver och siffror med Stickles.
 

Trivselkvällen igår med lillkillens klass blev mycket lyckad, vädret var på vår sida, vi fick gosa med dagsgamla griskultingar, kastade vattenballonger, gick tipspromenad med grisfrågor, grillade korv och satt inne på logen. Jag och en annan mamma är trivselföräldrar och de har grisfarm så där var vi igår kväll. Sonen var mycket nöjd över att han fick gosa med en liten, liten griskulting och hans klasskompis såg till att även undertecknad fick gosa med en liten griskulting:)

Idag ligger en helt tom dag framför oss, vi hoppas att fylla den med lite fiske, trädgårdsarbete, tvätt och kanske inviga min mors dag present; baden-baden stolen!

Hoppas att ni alla får en bra nationaldag!
Kram Helen

2 kommentarer:

Meam Die sa...

Å, så gulligt att gosa med en sådan liten. Har aldrig gjort det... är de mjuka? Har fått för mig att grisar är lite stiksiga i håret *haha* Fy vad jag låter som en stadstjej...är jag inte, men jag har inga grisar nära :)

Hoppas du får en skön stund i din morsdags present :)

kram kram Malin

Therese sa...

¨Så fint kort! Hoppas du njutit av en lugn och härlig dag, samt att resten kom hem med massor av fisk :-D KRAM! <3