söndag 17 juni 2012

Mjölkchokladfluff- receptet

Jag fick en förfrågan om receptet på mjölkchokladfluff, jag googlade fram ett och det fanns några olika men detta var det vanligaste:

3 dl vispgrädde
180 gram mjölkchoklad (eller annan choklad)

Smält chokladen i grädden i en kastrull på spisen, VIKTIGT det får inte koka, när chokladen är smält ställ krämen för kylning i kylen i minst 4-5 timmar allra helst över natten (min fick stå lite kort tid och den blev inte så fluffig och så blev den lite grynig) Sedan vispar du chokladgrädden precis som du vispar vanlig grädde.

Hoppas att ni vill testa!

Kram Helen

5 kommentarer:

Veronica sa...

Får nog testa detta..verkar vara en hit till mina barn..

Tack för dina gulliga kommentarer hos mig.
Nu har jag lagt till dig på min sida.

Ha det gott!
Kramelikram Veronica

Therese sa...

TACKAR, låter ybergott, ska testa med jordgubbschokladen som finns nu, borde bli mums! KRAM

creando sa...

Detta låter ju vansinnigt gott får man säga. En tester är nödvändig :)
Kramar

Fiffiga Systrar sa...

mmmmmm det måste vi ju bara testa! kram från oss

Therese sa...

Tack snälla för din fina kommentar, den värmer! Å så vill jag önska dig en riktigt härlig midsomamrhelg <3 KRAAAM