tisdag 5 juni 2012

60 års kort

En kollega fyllde 60 för någon vecka sedan, vi uppvaktade med ett kort där det stod att vi skulle fira henne lite mer senare i juni.
Den här gången ville det bli ett lila kort, mönsterpappret är från Panduro, blommor från många olika ställen. Och så klart den just nu obligatoriska fjärilen, just nu hamnar den på de flesta kort:)
 

Helgen som gick spenderades i Ullared, det var min lillebrors och min present till våra föräldrar. Vi bodde i två kompaktstugor, riktigt fräscha, nybyggda för i år. Det blev en del shoppande både på Ge-Kås, Sko-Boo, Panduro outlet och affärerna runt omkring. var lite lyxigt att komma bort en helg, barnen tyckte väl inte att Ge-Kås var så roligt när vi klarat av leksaks-och TV-spelsavdelningarna men det gick i alla fall.

Ikväll väntar trivselkväll med lillkillens klass, vi ska hem till en klasskompis som har grisar. Vi ska grilla korv, gå tipspromenad och sedan har vi fått en uppgift av deras klassföreståndare som innefattar vattenballonger:) Så vi hoppas att de ihärdiga regnskurarna ger med sig.

Hoppas att ni alla har en toppenkväll och en härlig nationaldag imorgon!
Kram Helen

Inga kommentarer: