söndag 24 juni 2012

Deppigt och litet födelsedagskort

Idag skulle vi åkt till Skara sommarland och stannat över natten till imorgon, men igår när vi var på kalas till svågern så var lillkillen väldigt trött och åt dåligt. Vi skyllde på den sena kvällen som blev på midsommarafton men när vi åkte hem så orkade han knappt sitta i bilen och väl i sängen så hade han 39,2 graders feber och den har hållit i sig hela natten och även idag. Så det blev till att stanna hemma och i eftermiddag får det bli en tur till Bäckefors sjukhus för att få tag i ett läkarintyg. Den äldste sonen är aningen sur över detta, fullt förståeligt tycker jag  men inte mycket att göra. Så nu fick vi två dagar att fylla med bra saker, jag har ju tagit ledigt imorgon:)

Svågern fick ju ett litet kort så klart igår, papperna från Maja design. Tycker det är svårt att göra kort till killar, vill inte använda massa blommor och fjärilar då.


Hoppas att ni alla har en härlig söndag!
Kram Helen

4 kommentarer:

myownhome sa...

Tack för din fina kommentar om lyktan i vår blogg. Vilket fint kort, det är alltid roligt att få egengjorda kort. :)

Grodmamman sa...

Tråkigt att sonen blev sjuk! Hoppas att ni kommer dit någon annan gång istället.
Kram

Therese sa...

Näää så trist :-/ Sjkstuga ist för roligheter, men man rår ju inte på sådant... KRAM! <3

Therese sa...

Hoppas DU får en fin start på veckan å att du har en kry kille nu. Å visst är det så, livet kommer emellan, så blir det här nu under en period, vi ska måla uthus, bygga altan, fixa i stugan å semestra, så däremellan får jag försöka ta nått pass då jag har tid och orkar... KRAM <3