torsdag 7 juni 2012

Studentkort

Idag är det student i Uddevalla, närmsta stad för vår del. Jag har ingen att uppvakta på studenten i år men en kollega beställde ett kort till sin son som tar studenten idag. Jag har använt det fina pappret från Reprint, studentmössestämpel från Panduro och lite band.

 

Idag kändes det som måndag tyckte, var riktigt orolig att jag skulle glömma bort att jag skulle börja kl.6 idag, men det gick bra:)

I eftermiddag har jag varit och köpt massa dynor till våra soffor och fåtöljer på altan; 10 dynor:) Så nu hoppas jag att de får godkänt av maken. 

Ha en skön torsdagkväll!
Kram Helen

5 kommentarer:

Meam Die sa...

Spännande för dig... hoppas han tycker om dem ;)

Jättefint kort.

kram kram Malin

Therese sa...

Verkligen läckert! Jag älskar kort som är unika och personliga, är så skoj att ge/få sådana! Önskar dig en mysig kväll, varmaste kramarna <3

Meam Die sa...

Du är så duktig på att göra kort!!! Vad tyckte mannen då? Blev säkert jättebra ;)

kram kram Malin

Monia - mamma till Tuvalie sa...

Missa inte bloggvärldens största goodiebagtävling hos mig! Sponsrade priser värda över FEMTON TUSEN kronor! =) Här hittar du den och massa andra härliga tävlingar:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

Veronica sa...

Hejsan svejsan!

Vilken massa härliga kort du har gjort. Suveränt tips du visar på ditt förra inlägg. Jag har oxå det pappret och det var verkligen en toppengrej att använda mönstret på....det ska jag härma efter direkt!, ditt studentkort är oxå jättefint!

Strax ska jag iväg på teater...dottern är sååå himlens nervös att hon inte ska komma ihåg sina texter.

Ha det gott!
Kramelikram Veronica