söndag 27 maj 2012

Konfirmationskort

Oj, vad hände här då!? Livet och solen kom emellan:) Har haft en hektisk vecka med föreläsning, "plastparty", Arbetsplatsträff, lite vanligt jobb så klart, njutit lite i solen och jobbat i trädgården.

Fick en beställning av en kollega på ett konfirmationskort till en  pojk. Valde att använda Maja designs fina papper.


Igår hade lillkillen fotbollssammandrag i ett blåsigt Brålanda, det gick bra för våra bägge lag och lillkillen gjorde en massa mål så han var lycklig (här försökte mamma vara pedagogisk och säga att det viktigaste var ju att spela tillsammans och det inte spelar så stor roll vem som gör målen, inte säker på att det gick fram).

På kvällen var vi och firade min mamma lite tidigt på mors dag, det blev pizza på balkongen då de inte har något fungerande kök just nu:)

Idag uppvaktades jag med ett stoooort paket inhållandes en baden-baden stol, har bara hunnit ställa ut den på altan idag. Vi tillbringade förmiddagen med trädgårsarbete, maken klippte gräset och jag kantklippte och rensade, skönt att få en hel del gjort.
på eftermiddagen hade den store killen fotbollsmatch i värmen, det blev en match på 4x15 min istället för 2x30 min för att de skulle få dricka ordentligt och vila i skuggan.

Sedan var vi till svärmor och firade mors dag och att hon fick komma hem på permission från NÄL där hon legat sedan i tisdags då hon fick en propp i varje lugna. Idag var hon pigg och skulle bara ner imorgon för att ta några sista prov och bli utskriven.

Tyvärr verkar veckan som kommer inte att bjuda på samma härliga sommarväder som vi vant oss vid, men då kanske man kan få lite gjort inomhus:)

Ha en härlig söndag kväll!
Kram Helen

5 kommentarer:

Therese sa...

Lät som ett fint firande varvat med fotboll, å skönt att svärmor är bättre <3 Önskar dig en fin vecka!

KRAM

Väsklycka sa...

Förmiddag i trädgåren lät härligt ;)
Lät som att din dag blev fin.

Hoppas du får en skön start på den här veckan.
kram kram Malin

Therese sa...

Ja, ullared måste vara ett toppen ställe att bunkra träningskläder å annat på! Du får visa dina fynd sen! :-D KRAM

Therese sa...

Ja, live har sina ups and downs, i dag är det en bra dag - än så länge i af ;-D KRAM

Ellen Pettersson sa...

Hejsan får jag tipsa om min tävling? Du kan vinna en JET SET klocka värd 998:- Dessutom lottas det ut massor av presentkort från UR & PENN.

Kom direkt till tävlingen via länken. Eller gå in på min blogg www.alltomellen.blogg.se

http://alltomellen.blogg.se/2012/may/finalvecka.html

Jag hoppas hoppas hoppas du vill vara med och att vi båda vinner :)
Kram Ellen