lördag 12 maj 2012

Halsband- igen!

Har precis skickat iväg äldste sonen på party!!! Första partyt för hans del, jag är ju van att han går på kalas utan mamma för det har han gjort sen han var fyra år, men det här med party är nåt nytt. Hoppas och tror att han kommer att ha kul. Samhället är ju litet så han tog cykeln och gav sig av. 
En present behövde han ju ha med sig och då gjorde jag ett halsband, sonen valde färger:) Det blev ett halsband med ganska stora glaspärlor i turkos, vitt och grått, tror att det kan passa fint nu till sommaren.


Dagen idag har annars bjudit på fotbollssammandrag för lillkillen, ingen sovmorgon på lördag här inte;) Sonens lag ställer upp med två lag i fem-manna fotboll. Sonen hade laddat för detta länge (premiärmatchen ute i år) och hoppades att få stå i mål så målvaktshandskarna var nog det viktigaste som packades ner i morse, mamma fick påminna om att skorna skulle med;) Till hans lycka så fick han stå tre av fyra halvlekar, släppte bara in ett mål men jag ska väl i ärlighetens namn säga att han inte hade så mycket att göra. Sista halvleken spelade han ute och då lyckades han göra ett mål. Så det var en nöjd kille som åkte ifrån fotbollsplan. Äldste sonen var nöjd han med för han fick stå i kiosken;) Nöjda barn-nöjd mamma!

Nu börjar solen titta fram också, kan man hoppas att den kommer för att stanna, hoppas innerligt det för det blir fotboll för hela slanten imorgon med!

Ha en underbar lördag!
Kram Helen

2 kommentarer:

Monia - mamma till Tuvalie sa...

Hej kära du :) Jag har en tävling hos mig som jag tror kan passa dig! Du kan nämligen vinna ett presentkort värd 400 kr hos www.lykka.se (köksredskap på nätet)

Kika gärna in här och tävla: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-presentkort-hos-lykkase.html

Kram

Helena, Craft and Creativity sa...

Fint val av färger! :)

Tack för din söta kommentar! Jag måste springa och köpa tidningen på en gång tror jag. :-D