onsdag 9 maj 2012

Minneslåda

Vi var ju framför allt i Stockholm i helgen för att välkomna min lilla brorson. Hans föräldrar hade valt att ha en fest för släkt och de allra närmaste. De hade satt samman en gullig liten film med huvudpersonen och hans närmaste.
Vi ville ju uppvakta med något och när jag tänkte tillbaka på vad mina söner fick när de döptes så var det mest sparbössor och det kändes inte så lockande. Så kom jag på att jag har varsin låda till oss i familjen där man kan spara olika saker som är för stora att få plats i fotoalbum. Så en minneslåda fick det bli. Letade efter en trälåda men det hittade jag ingen i bra storlek så det fick bli en hårdpapp låda från Åhléns. Jag målade hörn och kanter med akrylfärg och klädde den sedan med det underbara stjärnpappret från Maja Design och blå cardstock.Den fina "lappen" är från ett klippark från Reprint.
Just nu går livet sakta, igår firade vi fritidshemmens dag på jobbet och det innebar en lång och intensiv arbetsdag. Det var väldigt roligt och föräldrarna verkade uppskatta det så det var helt klart värt lite lång arbetsdag.

Nu vankas det snart middag och sedan ska vi försöka komma ut på dagens motionspass (maken gör mig sällskap)
Kram Helen

3 kommentarer:

Helena, Craft and Creativity sa...

Vad fint det blev! Jag älskar att piffa till lådor, det går snabbt och blir fint resultat. :-)

Therese sa...

Så fin, å även här har barnen minneslådor men första napp, skor, liten blöja, litet klädesplagg, teckningar m.m. Verkligen skoj att spara på det sättet, å säkert uppskattat då de är vuxna å själv får barn att kunna jämföra å se sin barndom på det sättet... Kram kram från en som njuter av babymjuka fötter, å bullarna var si så där bara...

Therese sa...

Hi hi ja vi får leva på hoppet, här utlovas busväder i kväll och i helgen så jag måste nog ut i dag å ta det tredje passet... så väder kan vara en motivator eller vad man ska säga ;-D KRAM