lördag 29 november 2008

Adventspyssel

Idag har jag hunnit med riktigt mycket. Vi började dagen med äldste sonens hockeyträning mellan 9-10, lördagsgodis inhandlande, julblomsinhandlande och hem färd. Här hemma har jag gått omkring och små fixat hela dagen känns det som. Jag fick fixat en krans till våran ytterdörr (ifjol hängde maken upp en i plast för jag blev aldrig klar att göra en).

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den, första gången jag gör en med mossa som bas, gick väldigt snabbt och smidigt. Rosorna är äkta, läste någonstans att man kunde använda det även ute och att de skulle torka, vi får väl se hur det funkar. Bandet är ett rea fynd ifrån Panduro, det allra sista de hade kvar så det blev ingen jätterosett.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och se om jag kan göra några halsband, jag ska ju stå på julmarknaden imorgon!
Kram, Helen12 kommentarer:

Teija sa...

Hej på dig! :)
Tack för kommentarerna. :)
Oh gosh, vilken fin krans du har gjort. Jag vill också ha en sådan, får se om jag får tid att göra en. Har precis som dig, sagt att göra en, flera år i rad nu, men kommer aldrig till skott. :D Men snart kanske. ;)
Ha en fortsatt trevlig första advent!
Kram kram

chokladblomma sa...

Tack!!!! Vad glad jag blir!
Har precis kommit hem från Stockholm och känner att; Vad härligt det är att bo på landet! Nu ska jag gå och lägga mig. Återkommer en annan dag!
Kram

Vero sa...

Jag med, och Teija, som skrivit första kommentaren, vi ska på marknad tillsammans imorgon, jag mer pärlor och smycken och hon med scrap-grejer och kort.
Lycka till tjejen.

Ha en alldeles underbar kväll! Trevlig första advent!

Ellas Inspiration sa...

Vilken fin krans!!

Ha det så gott!

Kram Karin

Sofia sa...

Vilken söt krans! Snyggt att använda vanliga rosor även till jul. Jag tror jag skippar krans i år, men ett mosshjärta har jag pimpat i alla fall ;)

Anonym sa...

Vilken fin krans... vackert med rosorna :)

Fröken Fräken sa...

Vilken fin krans, jag har aldrig vågat mig på att binda någon, jag gav upp bara när jag försökte göra en av björkkvistar.. Roligt att du fått så mycket gjort, själv tycker jag att jag inte har hunnit göra något alls denna helg.. får försöka akutpyssla lite såhär i elfte timmen..

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Gud så vacker!
Kram Lotta

monica sa...

vilken underbar krans!!!!
Hoppas det gick bra på julmarknaden!

SusanneSj sa...

Vad snygg den var!!! Men blev ju onekligen inspirerad till att göra en egen.

ha en bra dag!
Susanne

Mrs. b sa...

Vilken fin krans du gjort! Önskar jag hinner med en krans i år, men vi får se... det är ju mycket annat som ska hinnas med :-)

Helena - CozyChristmas sa...

SUPERFIN!