måndag 1 december 2008

Ute piff!

Jag har ju faktiskt piffat lite till ute, inte bara en dörrkrans i år. Jag tog bort cyklamen i min zinkstrut, den hade gjort sitt och ersatte den med lite granris, granriset fick lite vita rosetter i sig för att piffa till sig lite. I krukan på trappan bytte jag ut en höstaster mot en julen, enen fick några söta små hängen i sig, allt inhandlat på Blomsterlandet!


Det var ingen större fart på kommersen på julmarknaden igår, jag sålde tre halsband, ett par örhänge och sex tändsticksaskar. Alla tre halsbanden köptes av kollegor. Kallt som sjutton var det också att stå ute i tre timmar, himla tur att det inte var ännu kallare. Jag får hoppas att det går bättre på julmarknaden till helgen!
Nu ska jag förbereda en lite present tills imorgon!
Kram, Helen

6 kommentarer:

Vero sa...

Hej på dig. Jag hade inte heller någon rulle på försäljningen, jo, pärlor sålde jag och träffade kunder som handlade över nätet. Det var kul att få se ansiktena på dem. Men på smyckesfronten var det tunt.

Nya tag nästa helg!

Ha det gott!

Fröken Fräken sa...

Bättre lycka på nästa marknad! Ibland gäller det nog att hitta rätt typ av marknad att stå på också - och så är det nog varmare när marknaden är inomhus.. ;-)

Designtjejen sa...

Gud vda mysigt! Jag har blivit helt jultokig tror jag.. hahah
Kram

Sofia sa...

Man måste ju bara älska Blogglovin'! :)

Vero sa...

Nej, försäljningen var det inte så stor rulle på tyvärr. Hoppas på nästa helg istället. =) Men det var kul att komma ut.

Jo tack, känns nu att jag klev upp tidigt imorse. Har traskat omkring i storstaden idag efter ett seminarium, men det regnade och var inte ett dugg inspirerande. Ville bara hem. Kanske blir det upp med nya gardiner idag?

Annika sa...

Synd att du inte sålde så mycket, ycka till på nästa.

Annika