lördag 27 december 2008

God fortsättning!


Hoppas att ni alla haft en härlig jul med mycket god mat, umgänge och klappar! Här har i alla fall ätits ordentligt, umgåtts och öppnats paket. Jag fick mycket jag hade önskat mig, har inte tagit kort på det ännu. Men än stor överraskning från maken var att vi ska åka och se första deltävlingen av Melodifestivalen i Skandinavium, det ska bli jättekul!
Äldste sonen som är sju blev överlycklig när tomten kom och gick direkt fram och gav honom en stor kram. Sedan assisterade han tomten under hela paketutdelandet. Lillebror konstaterade överlyckligt att han hade fått flest paket ( trots att mamma och pappa glömt ett paket!). De var så härligt tacksamma båda barnen över alla sina paket vilket är underbart.
På juldagens förmiddag tog jag det bara lugnt och på eftermiddagen var vi hos svärföräldrarna på julmiddag.
Idag har maken och äldste sonen varit på hockey i Skandinavium, det var en julklapp till sonen. Jag har tittat på halvbra filmer på tv:n och läst, helt underbart. En stund hade jag hela huset för mig själv då den yngste sonen var hos en kompis en stund.
Har varit utan fungerande dator några dagar nu men nu hoppas jag att det är löst så att jag kan skriva kommentarer hos er, jag har tittat in hos er men inte kunnat skriva kommentarer.
Ha en härlig fortsättning på julledigheten!
Kram, Helen

5 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Hejsan! En nattuggla till som är vaken förstår jag. =)
Ja, jag borde nog krypa till kojs egentligen, det är dumt att vända för mycket på dygnet.

Vilka fina julkort du har gjort! Wow alltså, du är verkligen bra på att göra snygga kort! Själv satt jag också sent och knåpade ihop några kort. För sent att använda julfrimärken blev det, men jag fick i alla fall iväg några och det är ju huvudsaken.
Hoppas du får en fortsatt skön julledighet! =)

Vit Spets sa...

God fortsättning!
Ja visst är det härligt att få se barnen så tacksamma över julklapparna de får, kul oxå för Dig att få åka iväg på första deltävlingen av melodifestivalen...

Önskar Dig en härlig Lördag
//Siv

Anki T sa...

God fortsättning på dig också.Visst är det skönt att bara ta dagen som den kommer och hinna läsa en god bok.Härligt.

Ellas Inspiration sa...

Låter som ni har haft en väldigt mysig jul!

God fortsättning till dig också.

Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Ja, det är en kamp varje ledig dag; om pyssellusten eller hänga-i-soffan-lusten ska vinna! Men nu har man iaf kommit igång med lite syprojekt, och så vill man ju pyssla om sina klappar.
Låter som att julhelgen förflyter på bästa sätt hemma hos dig! Ha det fortsatt mysigt, och hoppas att du får fler stunder själv i huset! ;-)