tisdag 2 december 2008

AdventskalenderJag fick ett ryck och skulle göra en adventskalender till maken efter inspiration i Allers julmagasin. Det stod att Aladdin hjärtan var 24 stycken, jag hade sparat en gammal låda också och där var det 24 stycken, döm om min besvikelse, när jag efter att ha dekorerat asken upptäcker att det bara är 20 stycken i asken! De har gjort den mindre! Men eftersom jag redan dekorerat utsidan så numrerade jag hjärtana inuti (fast det får ni inte se för jag blev inte alls nöjd). Jag får väl fylla på med de 4 sista. Fast jag blev så himla besviken!

Jag visar er min fredagsblomma idag också, det blev bara de två rosorna som blev över efter att jag gjort kransen. "Vasen" är en gammal sweet chili flaska från Santa Maria som fått ett vitt band runt gängerna. Tyckte faktiskt att det blev riktigt bra ihop.

Nu ska jag se om inte barnen ska ha lite kvällsmat innan de stoppas i säng!

Kram, Helen

8 kommentarer:

Vero sa...

Jag läste också om den kalendern och tyckte det var en bra idé, men du kan ju också ge honom den först den 5:e så räcker det alla dagar utan att fylla på?

Här har jag fått upp gardiner i ett fönster i vardagsrummet... Puh, vilket jobb! Dotra sitter och funderar "ska det se ut så där?" så det är inte det minsta inspirerande alls... =( Ser det fult ut får jag väl ta ner hela ski...

Ha en bra kväll!

Hannis sa...

Blev helt kär i din krans med rosorna!!Så fiiin!!

Förstår att du blev besviken men jag tror att du lyckas trolla till det i alla fall=))

Erika sa...

Ja det är så mysigt med en kökssoffa. har jag velat ha länge, ända sen jag lämnade mitt föräldrarhem och den soffan. Vilken besvikelse med kalendern. Men den såg i alla fall jättefin ut, och hur många makar får sån omtanke med en egen kalender. Jättegullig idè.

Kram

Grodmamman sa...

Så fin krans du har gjort till dörren!
Läste också om kalendern i Allers och förstår din besvikelse.
Vilken julmarknad stod du på?
Kram

Malla sa...

Ojoj, vad du pysslar och donar. Snyggt som tusan blir det också=)

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jag skulle gärna velat vara maken i ditt hem.
Kram Lotta

Fröken Fräken sa...

Men vad snopet när det var en sådan bra idé! Jag köpte faktiskt en chokladkalender till herr Fräken från Lagerhaus bara för att det var så roliga och ironiska tomtar på den... och jo, han gillar ju chokladen också..

Annaonym sa...

Men så konstigt. Det var 24 i min.