onsdag 19 november 2008

Lingon hjärta

Hej alla trevliga människor!

Har precis läst flera jättetrevliga kommentarer och jag blir så himla glad! Eftersom det är människor som också är jättekreativa och duktiga så känns det extra bra att få såna fina kommentarer.

Har blivit lite, lite jobb ikväll, har förberett ett utvecklingssamtal jag ska vara med på imorgon och så har jag försökt komma på en lek vi ska göra imorgon eftermiddag-det sista har jag inte riktigt knäckt ännu.
Fick faktiskt lite tid att greja med min mossa idag, det blev en mossboll, ingen kan anklaga den för att vara särskilt rund men den får duga. Får återkomma i helgen med bilder, det är alldeles för mörkt ute nu. Jag plockade även lite lingonris och jag har sett så många fina hjärtan runt omkring på olika bloggar, så jag gjorde ett försök. Tyckte att resultatet blev helt okej, funderar bara på om jag ska sätta fast några vita pärlor på, får fundera på det. Hjärtat hänger nu över våra sängar i sovrummet.

Nu ska jag strax se på Leilas jul, kanske vara lite duktig och stryka under tiden eller göra några halsband. Vilket tror ni det blir?

Kram, Helen

5 kommentarer:

chokladblomma sa...

Fint hjärta!
Jag brukar ha mossan inne, går alldeles utmärkt! Den krymper lite när den torkar, men man kan ju duscha den lite. (Det är därför jag har en ljusslinga för utomhusbruk i den!)
Ha det bra!
Kram

Vero sa...

Säkert blir det strykning. Haha... JAg skulle pärlat ikväll, men jag har hamnat framför datorn... Suck!

Ska nog hinna med ett nu tänkte jag.

Ha det gott!

Malin sa...

Vad fint hjärta! Vita pärlor vore nog fin fint:) Jag är svag för det:) Kram

Hanneles jul sa...

Fint hjärt, nu fick jag en idé att gå ut i trädgården..

Sofia sa...

Smart idé med lingonris-hjärtat! Jag får skicka ut sambon i skogen, som har lite lättare för att gå ;)

Vi hade det jättemysigt igår! En riktigt lyckad kväll :)